Přeskočit na hlavní obsah

Odpadlíci za červen

Ahoj! Předně chci poděkovat za všechna shlédnutí, kterých se mému prvnímu videu na téma Senzabox dostalo. Hrozně mě to potěšilo a určitě natočím další, pravděpodobně to bude opět krabička krásy, ale poté bych ráda natočila i něco na jiné téma. Tak držte palce!

Sice už jsme skoro na konci července, ale ráda bych vám i přesto ukázala věci, se kterými jsem se v průběhu června rozloučila. Překvapivě se toho sešlo docela dost.

vše pohromadě



Skin 79 Super BB cream je skvělé bíbíčko. Odstínově mi krásně sedl, žádný šedý  nádech. Kryje dobře a velice pěkně matuje skoro celý den. Uvažuju, že si objednám plné balení, zatím jsem si objednala menší verzi s asi 5 gramy, abych si pořádně vyzkoušela, jestli mi s pletí neudělá nějakou neplechu po delším užívání.
Missha Lemon je maska v plátnu určená pro mastnější pleť. Je napuštěná čistícími látkami a zprvu jsem ji rozhodně nevěřila, že by dokázala něco vyčistit od nečistot. A byla jsem příjemně překvapená, když opravdu vyčistila póry a pleť byla hladká. Doma už mám druhé balení, rozhodně jí nemám vytknout.
Eucerin AquaPorin oční krém jsem chtěla vyzkoušet, protože poslední půl rok bojuju s přesušenými a opuchlými víčky. Navíc mi víčka znatelně zcitlivěla, protože jsem nikdy neměla problém s různými krémy, ale momentálně hodně přemýšlím, čím si oči namažu, protože mi máloco sedne. Krém nebyl špatný, ale je hodně tekutý, přestože je gelové konzistence. Hydratoval sice pěkně, ale nekoupím si jej, i když je hodně chválený.


Avene - to je moje srdcovka, jak už určitě z dřívějších článků víte. TriAcneal je dobrý na rašící pupínky, ale po delší době musím uznat, že Sudocrem je lepší. Ano, v tomhle po delší době dává párkorunový Sudocrem Avene na frak.
Čistící gel je klasika, nahradila jsem jím zelený gel Cleanance, který mě hodně vysušoval. Po tomto balení si dávám pauzu a vyzkouším velké balení Clinique, které mě ve vzorku nadchlo.
Hydrance Legere je báječný hydratační krém pro smíšenou pleť. Mám ho i ve variantě s SPF, kterou používám ráno, tento si nechávám na večer, protože od ranní verze je trochu mastnější a ideálnější spíše na noc. Momentálně jsem ho nahradila krémem od Sephory a v záloze mám ještě Formula 10.0.6 a vzorek Clinique.
Nutri je výživná verze, používala jsem vzorek jen na místa po pupíncích, rychleji mi mizely flíčky. 


Holika Holika Clearing Petit BB bylo moje první asijské bíbíčko. Voní po tea tree, je trochu mastnější konzistence, tak na hodně mastnou pleť nebude ideální. Krytí bylo naprosto ideální, plné, korektor skoro nebyl potřeba. Rozhodně ale není vhodné na léto, protože mi přišel celkem hutný. Na zimu bude ale ideální.


Clinique pleťovou vodu mám z balíčku, kde bylo ještě čistící mýdlo a hydratační emulze. Byla jsem velice překvapena, jak mi voda sedla a byla příjemná. Kdyby nestála tolik, určitě bych si ji koupila znovu, protože pleti prospívala a strčila do kapsy i Avene, což už je co říct.


F&F řasenku jsem koupila v brněnské Olympii za sympatických 54,- Kč. Má umělý kartáček, který mi vyhovuje a dělá pěkné řasy a dobře se odličuje.

V koupelně už se mi vrší košík s dalšími produkty, které se mi pro změnu podařilo vypotřebovat od začátku července, takže se v srpnu můžete těšit na pokračování.

Máte s některým produktem zkušenosti?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

LUSH vzorečky

Předem se chci omluvit, že vás zanedbávám, ale není zkrátka není kvůli učení čas. O to více mě těší, že se mi pravidelní čtenáři v nedávné době krásně rozrostli a také se pomalu zvedá denní návštěvnost, obzvlášť ta včerejší mě příjemně překvapila. Takže mi děláte velkou radost, za což vám děkuju :-) Jak jsem se již v postu o Praze zmiňovala, navštívila jsem také opěvovaný LUSH. Odnesla jsem si dva vzorečky čerstvých masek a nos načuchaný vůněmi na měsíc dopředu. Možná bych i nakoupila, ale Mask of Magnaminty neměli a ta mě lákala nejvíc. Ale myslím, že při příští návštěvě už jim tržbu udělám :-) Nejvíc mě zaujaly Cupcake a Zelinka. Obě dvě krásně voní a nanášení je prostě požitek. Obyčejné masky, které jsem kdy měla, takhle krásně nikdy nevoněly. Jsem zvyklá nanášet masku štětcem, což bylo k hutnější formě trochu těžší, ale nakonec jsem boj vyhrála. Nejdříve jsem zkoušela krásně mátově vonící Cupcake.  Jak vidíte, vypadám jako natřená čokoládou. Po chvilce vám maska zaschne