Přeskočit na hlavní obsah

H&M Body Treats Fig&Plum

Tohohle peelingového krasavce s vůní fíků a švestek jsem pořídila v H&M už před nějakou dobou. Ze stejné řady mám balzám na rty, o kterém jste si mohli přečíst zde
Balzám můžu po delší době používání hodnotit jako velice zdařilý kousek, který vám pěkně promaže rty a krásně je hydratuje. Navíc má jemnou a nevtíravou vůni, takže značka ideál :-)


Sprcháč je však úplně jiná kategorie. Respektive je ještě o třídu výše než balzám na rty. Jak vidíte už na obrázku, jeho vzhled je dokonalý. Vršek vám evokuje korek (možná inspirace pleťovkou od Benefitu), etiketa je jako z recyklovaného papíru a pokud na něj koukáte z dálky, zdá se vám, že je dokonce ze skla. Samozřejmě při bližším zkoumání zjistíte, že korek je umělý, obal z plastu a etiketa klasický papír používaný všude. Přesto však dávám palce nahoru za vymakaný vzhled. Jen mě mrzí, že to byla limitovaná edice, protože dnes už ho v obchodě neseženete a to je opravdu škoda.

vršek ala korek
složení pro zájemce


A co umí? Jemně vyčistí a zároveň obrousí pokožku, ale rozhodně ji nevysušuje. Naopak, díky svému složení (arganový olej a aloe vera) ji pěkně vyživuje, takže po jeho použití není potřeba se mazat tělovým krémem, protože pokožka je krásně jemná a vláčná. Jsem s ním tedy více než spokojená a schovávám si ho na chvíle, kdy se chci rozmazlovat. Jeho použití totiž takové je :-)
Takže kdybys náhodou, milé H&M, uvažovalo o vrácení do nabídky, zlobit se nebudu!

Vyzkoušeli jste tuto limitku nebo vás úplně minula?


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le