Přeskočit na hlavní obsah

Kosmetické novinky

Minulý pátek a sobotu jsem zcela neplánovaně strávila v Praze. Na nový rok jsme se rozhodli udělat si výlet na výstavu terakotové armády, která je do půlky února k vidění na výstavišti.
A při té příležitosti jsem nemohla vynechat i nějaké ty nákupy.


Nejdříve jsem si v Palladiu skočila do Lush. Ta jejich úžasná vůně je cítit už zpoza rohu, ani ještě samotný obchod nevidíte. Navíc byla na některé výrobky 50 % sleva, takže jsem i celkem ušetřila.



Jelikož jsem si doma zapomněla čistidlo na obličej, vzala jsem si na vyzkoušení roládu Angels on bare skin. Stačí nabrat troška, smíchat s vodou, přejet po obličeji a je to. Po použití mám krásně vyčištěnou pleť, ale rozhodně není vysušená. Naopak, je krásně heboučká a vyživená.
Přibrala jsem i masážítko Therapy (zahřejete v ruce a masírujete). Má jemnou nevtíravou vůni a pokožka je po jeho použití krásně hebká. Modrý kousek je mýdlo na ruce a tělo Ice Blue s naprosto úžasnou peprmintovou vůní.


A když už jsem byla v Palladiu, nemohla jsem vynechat návštěvu M.A.C. Děvčata byla moc příjemná a radila, co mohla.


Vybrala jsem si tvářenku z limitované kolekce Lightness of Being v krásném růžovém odstínu. Na tváři vypadá skvěle, jen bych ubrala třpytek, kterých obsahuje požehnaně. Ale když se to vychytá, zároveň i pěkně rozjasní.


Druhým kouskem je rtěnka Viva Glam N°64. Jedná se o nějakou kolekci, kdy celá cena rtěnky jde na boj proti AIDS. Zjistila jsem, že mám doma jenom výrazné rtěnky, ale žádnou světlejší jemnější. A tahle mi padla do oka. Krásně rty zvýrazní a hydratuje.

zleva: tvářenka, rtěnka

Když už jsem si v Novém Smíchově dávala se sestřenkou kafe, nemohla jsem si nechat ujít obchůdek Kiehl´s. Paní prodavačka byla moc milá a po celou dobu se mi věnovala. Vysvětlila mi principy značky a mezitím, co my jsme se bavily, posadila manžela pěkně na židličku, aby nemusel celou dobu stát. Jo! To on rád. 
Ukázala mi několik produktů a pak mě nechala pěkně v klidu se porozhlédnout a vybrat si. Jelikož mi pomalu ale jistě dochází čistící gel z L´Occitane, vybrala jsem si čistící gel s heřmánkem. K nákupu jsem dostala spoustu vzorečků, určených přímo na míru pro mou pleť. Za mě palec vzhůru!


Posledním nákupem byl štětec na tvářenku a rtěnka Artdeco. Můj štětec z kolekce PUPA (k nahlédnutí zde) už začíná dost pelichat a pouštět chloupky, takže bylo načase pořídit mu náhradníka. Jelikož jsme z Nového Smíchova už docela pospíchali, v rychlosti jsem vletěla do Marionnaud, vybrala si a mašírovala k pokladě. Ale paní prodavačka se snažila prodat více, tak mě nalákala na slevy. Koukla jsem, viděla rtěnky od Artdeco za 106 Kč a jednu vzala. Takže slevy pěkné, protože původní cena byla cca 270 Kč. Rozhodně se zajděte podívat :-)




Pěkný večer!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)