Přeskočit na hlavní obsah

dr.organic peeling - hrubá příroda?

Ahoj, dnes mám pro vás menší recenzi na pleťový peeling. Značku dr.organic jsem si vybrala náhodně v dnes již zavřené prodejně Neroli ve Vaňkovce. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a tento mi padl do oka. Navíc se hlásá tím, že by měl být 100 % přírodní bez jakýchkoliv barviv, chemie atd. Tak proč ho nevyzkoušet, když vše přírodní je teď tak "módní". Pořizovací cena byla do 200 Kč.




složení pro ty, co si rádi počtou
Ale co si budeme povídat, na přírodní věcičky nejsem expert a složení moc nerozumím. To bychom se spíš měli zeptat Lucky z Život podle Lucie, ta by mi určitě řekla hned, jestli je to jen reklama, nebo opravdu přírodní :-)



Peeling voní jemně, je z něj cítit jakoby pudr. Zkrátka si představte, že si dáváte na obličej peeling a voní vám to jako klasický pudr na pleť, asi tak. To by možná mohlo být bráno jako pozitivum, ale asi jediné. 
Na to, že peeling hlásá přírodu, je k pleti neskutečně hrubý a po prvním použití jsem myslela, že ho vyhodím. Ale nakonec jsem se rozhodla mu dát šanci. 
Možná to není moc vidět, ale zrníčka jsou dost velká a rozhodně se jejich velikost ve spojení s vodou nezmenší. Sice vám pěkně obrousí tvářičku, ale to tak důkladně, že jsem si při prvním použití připadala jako hlavní záporák prvního filmu Captain America. Víte, kterého myslím. Takový ten, co si stáhl obličej a byl pěkně červený, např. :-D


Výsledkem bych ale tento peeling rozhodně nikomu nedoporučila, ani hodně mastné pleti. Je to prostě škrabka, která spíše více uškodí než pomůže. Občas přemýšlím, jestli ho nezačnu používat jako písek na sprchu, tam by se asi hodil více.

Pěknou středu!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le