Přeskočit na hlavní obsah

Ladyboxí krabička podruhé

Ahoj! Dnes máme chmurné počasí, tak si dáme trochu zářivých produktů. Sice už máme listopad, ale jakmile se objeví nové vydání Ladyboxu, je celá blogosféra zahlcená jedním druhem článku. Takže jsem si ten svůj nechala na později.

Říjnová krabička byla ve znamení L´Orealu a jejího proslulého Mythic Oil. Přiznám se, že mě na krabičku nalákalo avízo 5 plným produktů a to, že jeden z nich má být také novinka od Skin 79.


Krabička byla tentokrát v černé barvě se zlatými detaily evokujícími právě Mythic Oil a působící luxusním dojmem. 


Jako vždy krabička obsahovala několik různých letáků, týkajících se produktů. Plus si můžete všimnout černých ornamentů na "zlatém" podkladu zve spodní části fotky, kterými byla krabička vyzdobena.


Balení obsahovalo jediný vzorek, a to zpěvňující tělové máslo s kakaovou vůní od Palmer´s. Vím, že se tato značka prodávala v Rossmannu, ale zatím jsem od ní nic neměla. Takže ráda vyzkouším, jestli je tak dobré, jako je sama značka chválena.


Avizovanou novinkou od Skin 79 byla plátýnková maska. Čekala jsem sice BB něco podobného, ale vůbec nevadí, tenhle druh masek jsem si poslední dobou celkem oblíbila (zatím teda od Misshi), takže jsem ráda vyzkoušela další. Na výběr bylo celkem pět variant, které byly do boxu přidávány podle personalizace. Přiznám se, nevidím žádný rozdíl mezi touto a těmi od Misshi, všechny jsou příjemné, pleť hezky naducají napuštěnými výtažky a moje pokožka si chrochtá blahem :-)


Řasenka od Catrice Better Than False Lashes je první řasenka, kterou jsem v boxech potkala. Jasně, brala bych radši nějakou jinou značku, ale zase na druhou stranu - s Catrice tolik zkušeností nemám, takže proč vlastně ne.


Jde o objemovou řasenku, s čímž ale nemohu souhlasit. Začala jsem ji už používat a přijde mi spíš prodlužující. Objem sice dodá také, ale velice malá, spíše opravu prodlouží.



Dalším produktem byla rtěnka od Catrice. Dva produkty od stejné značky? No dobře, Catrice má štěstí, že s ní opravdu mám jen malé zkušenosti, protože jinak by mě moc nenadchlo najít v boxu dvě věci od značky, kterou si můžu koupit v drogérii. I když vím, že ne úplně zrovna běžně.


Nejčastěji jsem v souvislosti s touto rtěnkou četla názor, že právě tento produkt měl být personalizován, protože přece jen odstín rtěnky nemůže sedět všem. Sama jsem byla trochu zděšená odstínem, protože křiklavá růžová rozhodně není něco, co bych si sama od sebe koupila. Ale pokud se jen lehce namaluju, přidám tvářenku a řasenku, vypadá tahle rtěnka velice pěkně a rozhodně nositelná je.


A nakonec to nejočekávanější z celého boxu. Jelikož se avizovalo, že součástí bude něco od L´Oreal Mythic oil, většina lidí čekala právě onen olej. Já se modlila, že tam nebude :-D Ale to jenom proto, že mám od loňských Vánoc hedvábí Biosilk a přijde mi, že ho nemůžu nikdy spotřebovat. Takže by mi další podobná věc byla celkem na nic. 
Navíc vidíte černé "hoblinky", kterými byla krabička tentokrát vystlána. Zkrátka kontrast černé a zlaté dotažen k dokonalosti .-)


Naštěstí pro mě krabička obsahovala novinku od Mythic Oil a to šampon a kondicionér Souffle d´Or. Mají být určeny na všechny druhy vlasů, takže uvidíme, jak si poradí s těmi mými. Momentálně čekají v zásobě, až dopotřebuju jiné šampony a kondicionéry, takže se k nim dostanu až někdy v příštím roce. Ale určitě dám vědět, jak na mě zapůsobí.

Líbi se vám říjnové složení boxu?

Komentáře

  1. to bola podla mna naj krabicka!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH,75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se více líbila první spojená krabička, ale rozhodně nejsem nespokojena.
      A děkuji za pozvání :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).