Přeskočit na hlavní obsah

Nákupy atd.

Ahoj!
Dnes bych vám ráda ukázala pár novinek, co se mi udály jak v práci, tak i v soukromí. Tam teda hlavně nákupy :-D


V práci jsem dostala druhý monitor, abych mohla pohodlně pracovat jak s klasickými spisy, tak s elektronickými. Řeknu vám, člověk si na to pěkně rychle zvykne a doma mi to skoro chybí..



Nakoupila jsem dva nové kousky do šatníku. Triko je z Orsay a stálo cca 180,- Kč. Plavky jsem objevila v C&A, kde stál každý díl 98,- Kč a můžete si pohodlně vybrat libovolnou velikost jak vršku, tak kalhotek. Šampón byl náhodný kup v obchůdku Horoskop ve Vaňkovce a měl na sobě slevový štítek, kdy výsledná cena byla 65,- Kč. Jelikož mi šampón zrovna dochází, putoval se mnou k pokladně.


Tyhle věci jsem koupila ve stejný den, jako knihy z příspěvku o novinkách v knihovničce. Jelikož se všude objevily zprávy o L´oreal Ombre, řekla jsem si, že to vyzkouším, když už je to tak "jednoduché." Pro jistotu jsem přihodila i jednu barvu na vlasy, co kdyby to ombre nevyšlo podle mých představ.
Občas jsem v práci po ránu dost ospalá a abych fungovala, jak mám, pořídila jsem si novinku od Douwe Egberts - kafe s příchutí karamel. Původně jsem chtěla oříškové, ale momentálně nebylo na skladě.. A když už kupuju kafe, vzala jsem si i třtinový cukr.
Dm momentálně zlevnilo svou kolekci námořnických vlasových doplňků. Moc se mi líbila tahle spona, takže po slevě putovala do kabelky. Jen musím ještě vychytat, jak to udělat, aby v mých hustých vlasech držela :-D A gelové polštářky od Baley jsou klasika, která mě zachraňuje od puchýřů v nových botách. Díky bohu za ně!
Černé baleríny jsem už nutně potřebovala, protože balerínky, které jsem si přivezla před dvěma lety z Londýna z Primarku už pomalu, ale jistě dosluhovaly, takže bylo nutné je vyměnit za novější. Tyhle jsem našla v CCC za celkem sympatický 299,-Kč.


A poslední je lahůdka z brněnské restaurace/hospody U Tesaře, kam občas z práce skočíme na oběd. Kromě meníček mají v nabídce i pár specialit, každý týden jinou, a já si vybrala lososa s bramborovým pýre se špenátem. Stejně dobře jako vypadá na fotce, tak stejně tak skvěle to i chutnalo. Vřele doporučuju, byla to lahoda!

Krásnou neděli!

Komentáře

  1. páni, dva monitory, z toho bych za chvíli měla depresi :D zavání to spoustou práce :D
    Ach já ti tak závidim!! Já letos nemůžu sehnat plavky. Vůbec. V každým vypadam strašně divně, nesedí mi, nic. Mam doma troje, jenže každej rok se mi změní velikost prstou /to je fakt příšerný, hlavně když přijde na léto :D/, takže mi žádný nejsou. No, utěšit se můžu tim, že mam dovolenou v takových termínech, že se na koupák stejně asi nedostanu.
    Mmm.. a ten losos!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, zavání to spoustou další práce, která tě akorát zdržuje od jiné :-D
      V plavkách jsem ještě nevylešla letos, prvně musím něco provést s břichem, vypadám jak v pátém měsíci.. :-D
      A co se týče dovolené, tak zatím ještě ani netuším, kam pofrčíme, ale nejlíp někam k moři, vyrachtat se, opílit a užít si nějaké pěkné výlety - hm, to vypadá ideálně na Řecko :-D
      Zkus zajít do toho C&A, mají tam celkem pěkný výběr a velikosti si poskládáš, jak potřebuješ, letos to takhle mají v hodně obchodech. Nebo navštiv mnou milované F&F :-D

      Vymazat
  2. Takhle se nechat v práci rozmazlovat monitorama :D Páni, musím teda kouknout do C&Ačka na plavky :) A s ombré se musíš vyfotit, ségra to má na dlouhých vlasech a vypadá to skvěle, chci vidět, jak to bude slušet tobě :) Jakože jistě bude :)
    Páni, měla bych se příště podívat do předu, o čem článek bude, a když tam bude jídlo, nečíst ho v noci.. teď mám chutě :D Vypadá to fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za jídlo se omlouvám :-D Ale máš pravdu, radši nečíst v noci :-D
      Ten monitor není ani tak na rozmazlování jako spíš na práci, kterou nám navalili :-/
      Ombré už moc nemám, jak jsem barvila odrosty, tak se mi to nějak záhadně dostalo i na konečky a už nejsou světlé :-/ Ale nějakou nejasnou fotku jsem udělat stihla :-D

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).