Přeskočit na hlavní obsah

Poslední olomoucký nákup

Za chvilku to bude měsíc, co jsou z nás s Honzíkem Brňáci. A tak by se slušelo ukázat, co jsem si koupila jako poslední věc v Olomouci, než jsme ji opustili. Respektive poslední věci.
Stěhovali jsme se ve čtvrtek, a tak jsem se na pondělí domluvila poslední sraz s kamarádkou a vyrazily jsme na nákupy a oběd.

Nejdříve jsme zaběhly do Orsay, bohužel kabelku, kterou jsem si koupila, už neměli a tak měla kamarádka smůlu, chtěla ji totiž taky. Ale i přesto jsme si něco pořídily.
Zalíbilo se mi ve výprodeji zelené triko s 3/4 rukávy. A k němu jsem si vzala zelenočerný šátek z nové kolekce, který k němu skvěle pasuje.


Dalším obchodem, kam jsme vyrazily, byl Marionnaud. Zavítám tam jen občas, ale většinou to stojí za to.


Sice mě lákala rtěnka Clinique, která byla za krásných 224,- Kč, ale nakonec jsem odešla "jen" s odlakovačem nové značky SYX a jejich pleťovou peelingovou maskou, která nádherně voní.

A příště třeba první úlovky z Brna, které mě stály poslední penízky z výplaty :-D

Komentáře

  1. Ten šátek vypadá moc hezky!! :))

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To triko se mi líbí! Asi budu muset skočit do obchodů :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zaskoč, zrovna v Orsay jsem si teď ještě vyhlédla krásný černobílý peplum top. Když pohledáš, najdeš skvělé kousky :-)

      Vymazat
  3. Hello!
    After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
    "International Directory Blogspot" It's 165 Countries and 8790 Websites !
    Missing yours join us
    If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
    It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
    So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    I think this community could also interest you.
    We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    Please follow our blog, it will be very appreciate.
    I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
    After your approval to join us, you will receive your badge
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    Regards
    Chris
    I follow your blog, I hope it will please you
    To find out more about us, click on the link below:
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta zelená barva už je taková pěkně jarní :) Jen ta černá na šátku není tak veselá, ale i tak, pěkné :D :) A ta maska musí úžasně vonět! Lesní plody!!! <3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, potřebovala jsem něco barevného do šatníku :-)
      Maska voněla nádherně, úplně po malinách, takže nejenom že posloužila, ale ještě pokochala můj nos :-D

      Vymazat
  5. Žanetko, ať už s bleskem nebo bez blesku, jsou to všechno báječné nákupní kořisti. Inspirovala jsi mě ohledně té zelené barvy...asi ji leto taky zkusím. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, děkuju :-) Určitě si zelenou pořiď, nikdy jsem ji moc nenosila, ale nakonec musím uznat, že mi i docela sluší, takže to byl super kup!

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).