Přeskočit na hlavní obsah

Orsay bag

Pamatuju si, že první kabelku jsem dostala na dovolené na Slovenku od mamky. Pak jsem si občas z kapesného koupila nějakou barevnou u Vietnamců (v Rožnově jsou jenom Vietnamci nebo Textil Halle či jak se to píše). První pořádnou kabelku jsem dostala od kmotřičky k 18. narozeninám. Vydržela dlouho, ale už ji nemám. Jakmile Honzík nastoupil do Oriflame, měla jsem kabelek zásobu, stačilo si objednat, která se mi líbila a za týden byla doma. Ale nikdy to nebyla TA kabelka. Líbilo se mi jich hodně, ale žádná mě nezaujala natolik, abych si ji koupila. Až vloni v Orsay. Měli krásnou černou kabelku ve stylu Birkin. A překvapivě teď v lednu ji měli i ve výprodeji. Takže jsem si poprvé v životě koupila kabelku. Myslím ti KABELKU. Uvidíme, jak dlouho mi vydrží, snad se s ní brzo nerozloučím kvůli ne/kvalitě. 



Máte doma nějakou kabelku z Orsay a jste s ní spokojeni?

Komentáře

  1. Tak, trochu zpátky.. v těch pleťových maskách vám to strašně sluší! :D :D Taky bych je měla víc používat, jen mi nepřijd,e že by mi moc fungovaly, ale možná nemám správný, který potřebuju.. :)
    Ta kabelka je kráásná! Už jsem ti ji chválila u vás, a pořád je parádní! :D Já z Orsey žádnou nemám, takže říct nemůžu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je jednoznačně nejlepší Deep down detox od Formula 10.0.6, ale ta se u nás nedá sehnat, jedině ebay.. Tak vyčištěný obličej jsem fakt nikdy neměla, tak je hotový zázrak!
      Něco spolu vybereme, rozebereme tě do základů a půjdeme nakupovat :-D
      A děkuju, zatím slouží dobře, jen mi občas velikostí nestačí :-)

      Vymazat
    2. Jooo! :D No.. snad :D Poslední dobou mám k nakupování hrozný odpor.. I když teda jen k nakupování oblečení. A nevím proč.. Možná se těším, až bude léto a nebudu muset tahat tu hromadu svetrů a kabát s sebou :D
      Chtělo by to kabelku á la Hermiona, co? :D

      Vymazat
    3. Přesně to si říkám taky, až vyrazím v tričku, max svetru a nebude mi v obchoďáku vždycky vedro k padnutí, ale venku mrzneš :-/
      Neboj, nakupování se mnou tě bude bavit :-D

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).