Přeskočit na hlavní obsah

Yves Rocher Beauty mascara

Zdravím!
Jak si užíváte mrazivý leden? Předpokládám, že buď pracovně, nebo povinně školou. A někdo možná i obojí. Já momentálně jenom pracovně, ale už mi začíná dovolená, kterou mám kvůli stěhování. A taky proto, že mi zbyly dny z loňska a musím si je vybrat. No proč ne, ráda si ráno přispím :-D
Abyste pochopili, jak jsem už v minulých článcích zmiňovala, stěhujeme se s Honzíkem do Brna, což nás čeká už ve čtvrtek 31. ledna. Vzhůru novému životu!
Ale zpátky k nadpisu. Mám pro vás pár řádků k řasence značky Yves Rocher. Jestli se nepletu, byla v loňském roce součástí Senzaboxu nebo Ladyboxu (nevím kterého, žádný jsem zatím neměla), takže ji má teď doma spousta blogerek. Já si řasenku koupila spolu s tužkou na oči v březnu v akci v Nové Karolině., kdy mě vyšla asi na 180,- Kč za oba produkty. Samotně stojí řasenka cca 155,- Kč.


Obal je jednoduchý, plastový, ve fialovém provedení s bílým uzávěrem, které se mi líbí. Čemu přidávám bod, je vzor květin na obalu. Jednoduché, ale líbivé.


Kartáček je poměrně úzký, což mě na první pohled překvapilo. Překvapivě se s ním ale pracuje dobře.


Jak vidíte, kartáček je proti jiným řasenkám dosti úzký, což může být nevýhoda. Mně však vyhovoval.

omluvte unavený výraz :-)
Na poslední fotce můžete vidět výsledek. Řasy jemně pročeše, nabarví, i celkem slušně prodlouží.
Když jsem řasenku použila poprvé, nebyla jsem moc nadšená. Přišlo mi, že když jsem se za tři hodiny podívala do zrcadla, neměla jsem na řasách nic. Jako bych si je nenalíčila. Což mě dost zaskočilo, protože TO jsem od řasenky vážně nečekala. Takže asi tak na čtvrt roku jsem na ni v kufříku nesáhla a jen ji obcházela. Po nějaké době jsem ale měla chuť jen na něco jemného a ne výrazného. Tak jsem sáhla právě po této řasence. A ejhle, ona vydržela celý den a nikam mi záhadně nezmizela! No překvapení velké a spokojenost celkem také. 
Jelikož jsem ji ale doma měla skoro tři čtvrtě roku, tak jsem se s ní rozloučila a letěla do koše následovaná jinými řasenkami, které už si rovněž zasloužily svůj věčný odppočinek.
Není to žádná extra řasenka, znám rozhodně lepší (ale taky horší - např. Maybelline Great Lash - Lots of Lashes), se kterými jsem spokojená více.

od nejhorší po nejlepší -> 3. Maybelline Great Lash (lots of lashes), 2. Yves Rocher Beauty, 1. Clinique High impact
Ale co nevyhovuje jednomu, bude druhý milovat. Pokud chcete jemné zvýraznění, žádné smetáky a přijatelnou cenu, zavítejte do obchodů Yves Rocher, třeba budete spokojeni :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le