Přeskočit na hlavní obsah

Flormar Pretty P17

Tak jak jste strávili první dny nového roku? Doufám, že se vám dařilo anebo jste si užívali volna, pokud jste ještě nemuseli do práce nebo do školy :-) My jsme s Honzíkem byli oba v práci a odpoledne si užívali společnosti toho druhého. V pátek měl navíc Honzík zkoušku, která se mu povedla a já zase dostala pozvánku k pohovoru na soud. Jupí! Teď už jen zaujmout natolik, aby mě vzali a bude to parádní.
Ale k nadpisu článku. Dnes mám pro vás krásný růžový lak značky Flormar z edice Pretty. Tato edice nemá názvy laků jako například Essence nebo OPI, ale jen číselné označení. Tento lak najdete pod označením P17.


Lahvička má pouhých 6 ml, což je pro mě ale výhoda. Nestane se mi tak, že by lak zbytečně vyschnul a já ho budu muset vyhodit, aniž bych ho vylakovala. Podobně mi velikost vyhovuje jako u Yves Rocher Vernis, který jste si mohli prohlédnout zde


S barvou jsem naprosto spokojená, na plné krytí mi stačí pouze jedna vrstva. A navíc, jak můžete vidět i na fotkách, se pěkně leskne. 
Jedinou chybu bych mu vytkla, a to je výdrž. Standardně mi na nehtech vydrží dva dny a už druhý den večer pozoruju značné olupování na konečcích nehtů. Myslím si ale, že jeho barva mi to bohatě vynahradí :-)



Máte s laky Flormar zkušenost?

Komentáře

  1. Barva je doopravdy moc pěkná:) Já mám od nich dva laky a jsem docela spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky plánuju, že si ještě nějaký lak od nich pořídím. Nejsou drahé a barvy mají moc pěkné :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)