Přeskočit na hlavní obsah

Clinique All about eyes

Zdravím! 
V září jsem vám v postu o Honzíkově cestě do Bulharska (zde) psala, že mi při zpáteční cestě v Praze koupil malou sadu výrobků Clinique. Měli tehdy v My Tesco akci na balíčky této kosmetiky, které se daly požídit za krásných 290,- Kč. 
Ze tří různých nabídek jsem si vybrala protipigmentační řadu se scrubem. Denní krém Even better s SPF jsem podarovala mamince, jelikož na pigmentové skvrny netrpím (aspoň zatím) a scrub jsem si schovala do zásoby, až doberu peeling od Garnier, který jsem koupila ve výprodeji v práci.

taštička se všemi třemi výrobky
Oční krém jsem si nechala na vyzkoušení. Jedná se o All about eyes hydratační krém na redukci tmavých kruhů a váčků pod očima.
Líbí se mi balení, které je skleněné s plastovým víčkem a nápisem. V jednoduchosti je krása.



Balení má 7 ml, jedná se tedy o poloviční verzi. Má lehkou gelovou konzistenci, takže se dobře roztírá na pokožce. Jelikož na kruhy ani váčky pod očima netrpím, nemůžu posoudit jeho schopnost redukovat tyto nedokonalosti. Oční okolí však bylo dokonale hydratováno, netrápilo mě žádné pnutí nebo snad nějaká alergická reakce. Co se však týče redukce jemných linek, tak s tím mi krém opravdu nepomohl. Ale to jsem ani nečekala. Nevěřím, že by mohl nějaký krém jen tak vyzmizíkovat vrásky. Kdyby krém nestál tolik (cca 1170,- Kč), možná bych i o koupi uvažovala, ale s takovou cenou si ho určitě pořizovat nebudu. Pokud ale máte zrovna nějaké penízky nazbyt, jděte do něj, je velice příjemný a vaše oční okolí vám budě vděčné.
Přestože je kelímek jen 7ml, vydržel mi překvapivě dlouho, minimálně dva měsíce.


Pokusila jsem se vyfotit krém na ruce, barva je však trochu jiná. Můžete ale vidět gelovou konzistenci krému. 


Jelikož mám krému už jen na dně, pořídila jsem si za něj náhradu. Často slýchám na řadu Triple Active od     L´Oreal chválu, takže jsem si koupila oční krém právě z této řady. Rozhodovala jsem se mezi tímto a z řady Nutrigold, ale řekla jsem si, že ve 24 mi tenhle hydratační zatím bohatě stačí :-D
Jestli s ním máte nějakou zkušenost, budu ráda za každou připomínku :-)


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le