Přeskočit na hlavní obsah

Za chvíli jsou Vánoce!

To to zase uteklo! Ani se to nezdá, přijde mi to skoro jako včera, co jsme slavili Ježíška. A on je tu už zase?Jupí!
Pilně jsme s Honzíkem nakupovali vánoční dárečky, respektive většinu jsem sehnala já, znáte chlapy :-D A tak už máme všechny. Ve třech taškách. Dvě velké, každá pro jednu rodinku (moje polovina, jeho polovina) a třetí taška je pro nás (no, všechno se do ní nevešlo :-D).
Linecké jsem stihla napéct v sobotu, ještě mě čekají kokosové kuličky a k tomu i ty rumové. A proč jen tolik? Letos to budou totiž první Vánoce, které trávíme jen sami dva spolu. První Vánoce jsme byli každý se svou rodinou a poslední dvoje jsme byli u mých rodičů. Ale jelikož jsem letos na Štědrý den dopoledne v práci, budeme spolu na Štědrý večer poprvé sami. A už se nemůžu dočkat!! A uznejte, že nepotřebujeme hromadu cukroví, když jsme jen dva :-)
Ještě dnešek, zítřek a sobota, neděli si užijeme spolu, to mám výjimečně volno, v pondělí naklušu na 8 hodin do práce, ve 12 zavřu a pofrčím za Honzíkem domů užívat si vánoční atmosféry :-)
A k tomu mám ještě další novinky: Jak jsem už dříve povídala, možná se budeme stěhovat. No, tak už to není možná, už je to určitě! Honzíkovi se na pohovoru zadařilo, a tak se budeme na konci ledna stěhovat do Brna. Svým způsoben se mi z Olomouce nechce, ale na nový začátek v jiném městě už se těším. Jen musíme najít nějaký pěkný byteček a já hezkou prácičku. Kdybyste o něčem věděli, za každou informaci budu ráda, díky předem!


tady ještě nebyly všechny dárky

Komentáře

  1. Máš pravdu, je to naprosto neuvěřitelný, jak to uteklo. Ani mi to nepřijde :D Pořád mam pocit, že si někdo dělá humor :D
    Gratuluju Honzovi k místu a snad najdete parádní bydlení a ty práci.. V Brně bude určitě víc možností, než v Olomouci,ne :)
    Jinak přeju šťastný a veselý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to taky letos moc nepřišlo, že budou Vánoce, tak nějak mě nechytla pořádně ta atmosféra.
      Děkuju a dodatečně, snad sis Vánoce pěkně užila :-)

      Vymazat
  2. Tak brzo a už máte dárečky i zabalený? :D Já nejenom, že je budu balit až dnes večer, ale navíc jsme ještě dneska poslední dokupovali! :D
    Abyste se nedivili a obě rodinky k vám nakonec nepřijeli na štědrovečerní večeři :D Ale jinak si spolu Štědrý večer krásně užijte a doufám, že ti to v práci rychle uteče. A už se na vás v Brně mooc těším!! A když slyším něco o bytečku, tak se zajímám, ale zatím jsem narazila jen na jeden, který by byl sdílený se dvěma studenty, což jsem si říkala, že vás asi lákat nebude.. Ale sleduju :) Samozřejmě někde blízko Obřan.. :D :D Tak krásné a klidné Vánoce! :* :) Já ještě musím uklízet, dělat s taťkou kapra, se ségrou stromek(ale asi ho nechám na ní), zabalit dárky a nejlépe ještě napsat esej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, Teri! :-D
      My už se taky těšíme, už aby to bylo :-) To seš hodná, že nám koukáš po bytě, je to super!
      Omlouvám se, že jsem se neozvala, ale ještě na Štědrý den jsem byla v práci a pak jsme zmizeli k rodinám, no nestíhačka :-D
      Kapra jsem chystala, Honzík nazdobil stromeček a dárky jsem balila kromě těch pro mě taky já :-D
      Jen tu esej ti teda nezávidím :-(

      Vymazat
  3. A ten adventní věnec, který má být mimochodem už podpálený :P, jsi dělala sama nebo kupovala? Je moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem dělala sama. Mám už roky polystyrenový kruh, který jen obalím větvemi, Honzík nazdobí a je hotovo :-D A děkuju :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)