Přeskočit na hlavní obsah

Neo Chic Mint Pear

Dnes mám pro vás jeden krásný zelenkavý lak na nehty. Tenhle odstín by se hodil spíše na jaro, ale proč nebýt trochu mimo šeď podzimu a nedat si tohohle krasavce na nehty teď.
Tento lak pochází z limitované kolekce Neo Chic, který byl nedávno v katalogu Oriflame. Je ve dvou barvách, druhý růžový vám ukážu někdy jindy :-)
Lahvička má standardní objem 7 ml, takže ho jen tak nevylakujete. Osobně mám radši menší lahvičky, kde lak stihnete spotřebovat dříve než vám začne tuhnout a vysychat.
Líbí se mi ale kytičkový motiv na víčku. Co se mi ale nelíbí, je krytí. Rozhodně vám nestačí jedna vrstva, prostě vám budou prosvítat vaše nehty. Rozhodně doporučuju přidat ještě jednu vrstvu, pak by to mohlo být akorát.






A výdrž? U mě klasická, a to jsou dva dny. Ale jak jsem psala již dříve u laku z Yves Rocher, drží mi takhle všechny až na vzácné výjimky :-)
Taky si teď na podzim lakujete nehty pastelkami nebo přecházíte na zemité barvy?

Komentáře

  1. Nedávno jsem udělala zásadní rozhodnutí a šla do gelových nehtů. Hrozně mě deptalo, že v práci mi každej čumí na ty moje okousaný pahejly :D Víš, byla jsem fakt naivní, protože po pár měsících jsem přišla na to, že gelový nehty se dají taky okousat, takže se můj život stal každodenním bojem o jejich přežití. A stejně - jakmile zapnu seriál nebo otevřu knihu, která je napínavá, po chvíli zjistim, že už to zase dělám! :D
    Když jsem si ještě dřív lakovávala nehty, vžycky jsem ten lak seškrábala hned první den :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je skoro rok měla, ale pak jsem je sundala. Celkem rychle mi rostly nehty, tak to šlo do peněz a asi půl roku jsem je pak vzpamatovávala. Ale taky teď uvažuju, že bych šla aspoň na potažení gelem svých vlastním :-)
      Tyjo, to byl taky můj dlouholetý zlozvyk, ale někdy na druhém stupni jsem s tím přestala a začala lakovat a pak už mě to ani nenapadlo :-D

      Vymazat
  2. Na tenhle lak jsem se koukala v katalogu a moc mě zaujal, hlavně to rozkošné balení. Barva je moc pěkná, ale ke mě by nešla, vypadala bych jak mrtvola vytažená z rybníka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se pak oblečení taky moc nelíbí, ale takhle na ruce vypadá strašně hezky :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).