Přeskočit na hlavní obsah

Dortík

Jak už víte, před pár týdny jsem oslavila narozeniny a dnes bych vám ráda konečně ukázala dva malé dárečky, které jsem od Honzíka dostala. Celkově jich bylo víc, ale to až někdy příště :-)


Jsem milovnice růží, i když mám ráda i jiné kytky, tahle je prostě moje nej. Takže jsem dostala krásnou kytici růží z lásky ♥.




A kromě kytičky mi Honzík ukuchtil i dortík, který dokonce sám ozdobil naší zdobičkou, kterou jsme dostali na Vánoce, ale zatím ji ještě nepoužili :-D


A jak jsem už dříve psala, miluju taky rajskou! V mražáku byl základ od maminky, který čekal na dodělání, a tak se do toho Honzík dal, abych měla svou dobrotu v ten slavnostní den na oběd.


A dortový krasavec v celé své kráse. Na to, že to byl Honzíkův první pokus, se mu to krásně povedlo a já si mohla pochutnávat na této báječné baště :-)

A další dárečky? O těch zase někdy jindy ;-)

Komentáře

  1. Tak to se mu fakt povedlo, vypadá to úžasně! :) Ty srdíčka na dortíku - to je krásný! Jen ta rajská :D Nesnáším ji od malička :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vyřídím pochvalu :-)
      Já zase rajskou můžu na všechny způsoby :-D

      Vymazat
  2. Jé, to je krásný. To je kluk šikovnej. Já jsem taky dostala pugét růží. Ve skutečnosti úplně stejných:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To je náhoda :-) Asi mají ty naše polovičky stejné nápady :-)

      Vymazat
  3. Dodatečně vše nejlepší! Ten dort vypadá skvostně, přesně dle mého gusta, nemám ráda ty marcipánové nebo krémové, ovocné jsou nejlepší :-)
    Jinak rajská k slavnostnímu obědu, to mně dost pobavilo, velmi originální :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-)
      Taky nemám ráda přehnaně sladké, přechově atd. dorty, ovocné jsou pro mě nej!
      Já rajskou miluju, takže pro mě je to ideální slavností oběd :-)

      Vymazat
  4. Okamžitě mi musíš říct, kdes sehnala takovýho chlapa!!! :D Ještě bych zvládla tu kytku, a že uvařil. Ale že upekl dort, to smekám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Facebooku, prosím :-D Taková náhoda to byla, počti si http://jacketo.blog.cz/1010/pohadka-meho-zivota :-)
      No, doslova ho neupekl, je to nepečený tvarohový s ovocem, ale nepečený za to s láskou!! ;-)
      Pochvalu předávám :-D

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).