Přeskočit na hlavní obsah

Yves Rocher Vernis

Dnes mám pro vás ukázku jednoho z mých oblíbených laků na nehty. Pochází z obchůdku Yves Rocher a je v krásné petrolejové barvě. No nádhera, nemyslíte?
Co se týče velikosti balení, tak je to docela pidilahvička. Ale zase máte jistotu, že ji vypotřebujete celou a nebudete vyhazovat vyschlý lak, což je podle mě velké plus.
Krytí hodnotím na jedničku, protože nádherně kryje už v první vrstvě a rozhodně nemusím dívat dvě nebo snad více. Další velké plus.
Naopak mínus má v tom, že pokud nepoužijete podkladový lak, po odlakování zjistíte, že máte pěkně nehezky zbarvené nehty. Takže doporučuju určitě použít nějaký podkladový, jinak budete mít zelené nehty :-)
Bohužel mi však na nehtech vydrží cca 2 dny, protože ještě tentýž den, kdy ho nalakuju, si můžu všimnout znatelně ošoupaných špiček a druhý den mám rovnou i kousky laku dole, takže s výdrží je na tom dost bídně. Ale zase i ty dva dny za tu krásu stojí.
Řekla bych, že se mi povedlo vyfotit celkem reálnou barvu, ve skutečnosti je jen o něco tmavší :-)




Cena za tohohle krasavce je 65,- Kč, ale můžete často narazit na akce, kdy jej koupíte za 59,- Kč.

Máte doma nějaký lak od Yves Rocher?

Komentáře

  1. No to je tedy krasavec! Ta barva je úžasná :) a za 65 korun?Bomba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ta barva mě dost dostala a navíc není vůbec drahý :-)

      Vymazat
  2. Lak z týhle řady (ale růžovej) jsem teď kupovala v Moskvě za stovku v akci. KURVA:-D!
    Ale jsem spokojená, je to krásná barva a mám ho už 4.den. Sem tam nějaké malé nedostatky, ale pořád drží. Odlakuju až zejtra:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AAA, tak to hodně naštve :-D
      Tak tu výdrž ti závidím, mně opravdu vydrží lak maximálně dva dny, jen u výjimek je to déle :-)
      Měla jsem ještě z téhle řady jeden růžovoučký, ale ten byl velice jemný, takže na nehtech vypadal jako spíš průhledný lak s leskem :-D

      Vymazat
  3. Jů, vypadá nádherně a ty dva dny výdrže, to je tak nějak v normě ;-), takže já si pro něj asi pošupajdím ;-).

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama, komu lak nevydrží déle :-) Určitě si pro něj skoč, za tu cenu je to super barva! :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).