Přeskočit na hlavní obsah

Jak jsem šla na masáž a zmrzla

Jak víte, v neděli jsem slavila narozeniny. A jedním z dárečků od Honzíka byla masáž celého těla. No to si dám líbit! 
Původně se měla konat v pondělí, ale dopoledne mi masérka volala, že je vytopili sousedi nad nimi a jestli by to nešlo přehodit. Takže jsem se šla namasírovat v úterý. Jenomže paní masérka byla jaksi ještě v šoku z vytopení a místo hodinové masáže začala s dvouhodinovou. Ne že by mi to vadilo, ale Honzík venku stepoval a čekal na mě :-D Takže jsem mu volala a poslala ho na procházku, že se o hodinku zdržím :-)

Taky vám bylo v úterý takové teplo? Kdo by řekl, že je už podzim... Tak jsem si vyrazila do práce v šatech, které jsem měla na sobě zatím jednou a to na státnicích.

Přes den bylo krásně teploučko, jenomže z masáže jsem odcházela v 7 večer a to už byla v Olomouci na můj vkus zima. Takže jsem se ani nedivila, že mě ráno bolelo v krku :-/


Komentáře

  1. Masáže jsou jednou z věcí, které si ráda nechám ujít. Já promrznu už na tom stole. Páč pokud není v místnosti nad třicet, tak klepu kosu:-)

    Jinak jsem chtěla říct, že jsi vážně kočka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase masáže můžu, je to pro mě úžasný relax, vždycky si krásně odpočinu. Navíc mám po úraze problémy s krční páteří, takže jednou za měsíc je to pro mě super vzpruha :-)
      Ale s tou zimou to mám podobně, musím mít ta 25 aspoň, jinak mrznu :-D Ale tahle masérka má na stole navíc pod prostěradlem vyhřívanou elektrickou deku, takže mi bylo krásně teploučko :-)

      A děkuju za kompliment! ;-)

      Vymazat
  2. To neee, teď jsem ti tada psala dlouhý koment a nějak jsem to nevychytala s tím odesláním - a je fuč :( Já věděla, že i když se sem přihlásím, nebudu to umět. :D Tak ještě jednou, co jsem to předtím psala.. :D Jo! Že je to úžasný jen tak z hodinové masíže přejít na dvouhodinovou! A ona si toho nevšimla nebo si to neuvědomila nebo si pak řekla, proč ne? :D
    No joo, i když je přes den teplo jaký chce, večer je už pěkná zima. Taky jsem na to doplatila, když přes den bylo hezký teplíčko a navečer jsem vyrazila s kámoškou do venkovní hospůdky u řeky a mrzla. :D A ty šaty jsou moc krásný! Ale nejsou krátký na státnice? :D Já nevím, ale pamatuju si, jak ségra vyváděla, že musí mít šaty bez výstřihu (nebo jen malinkej), aspoň kousek nad kolena a ne moc výrazný. :D Poradily jí to nějaký holky, co taky státnicovaly. Jinak měla mít krásný v královsky modré barvě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím, že si mě přeobjednala až na další den, tak už si nepoznačila, že to měla být jen hodinová. A asi si myslela, že když jsem to měla jako dárek od Honzíka, tak mám tu dvouhodinovou :-D Ale mně to nevadilo, bylo to super!
      S těmi státnicemi záleží jak kde, tyhle šaty jsou aspoň do půli stehen, takže taková katastrofa to nebyla a výstřih naštěstí taky nemají. A navíc jsem na nich měla ještě sako, takže to bylo celkem v pohodě :-)
      Nám tehdy nikdo nic neřekl, tak jsme šli každý, jak kdo chtěl :-D

      Vymazat
  3. Ty šaty jsou nádherné....!! :)
    http://www.mujerworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak masáž bych si rozhodně nechala líbit, to já můžu :D akorát na mě každej kašle a žádnou masáž mi nekoupí :D /kdyžtak mam narozky 5.11. :DD/
    A ty šaty jsou fakt boží, seš kočka :))
    Btw: ta barva vlasů se mi taky líbí... :) Já už se 3/4 roku snažim obarvit vlasy na červeno. Ale každá barva mi chytne černě. čokoládově hnědá = černá. Světle hnědá = černá. Tmavě blond = černá /jo, to už byl fakt wtf moment./ mahagonová = černá. Nevim proč se moje vlasy stále snaží bejt tmavý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, zrovna v pondělí jdu zase :-D Budu si to pamatovat :-)
      Díky za pochvalu :-)
      No, já mám původně o trochu světlejší vlasy, ale kdysi jsem měla melír a ten jsem pak urputně přebarvovala, abych se ho zbavila, takže jsem zůstala u hodně tmavé. A teď jsem se chtěla vrátit k původní barvě, ale ani u kadeřnice se nepodařilo stáhnout ty pitomé červené odlesky, co jsem měla. Takže jestli chceš do červena, doporučuju pěnový Wellaton, ten nedostaneš dolů ani za nic a budeš červená :-D

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).