Přeskočit na hlavní obsah

Dnes jeden povídací

Neděle odpoledne, venku paří sluníčko, na nočním stolku hromádka knih k přečtení. K tomu stoh časopisů pro změnu čekajících na prolouskání a vystříhání obrázků, na kuchyňském stole nový, zatím nepřečtený IKEA katalog, the 4400 ve VLC playeru, uklizené účty, smlouvy, po dlouhé době uklizený šuplík ve stole a skoro vyplněná věrnostní kartička Avene (už chybí jen dva výrobky a budu mít jeden zdarma!). Tak nějak včera vypadala moje volná neděle. 
Původně jsem navrhovala bazén, ale to se Honzovi nechtělo. Tak jo no, jen teda nevím, kdy se na něj dostaneme, když jsme letos ještě v Olomouci nebyli :-)


Poslední dobou se tady moc článků neobjevilo. Na svědomí to má moje nová práce, která mě baví a je to super. A příští dva týdny se z ní nehnu. A taky nedávná nepříjemná událost, po které mě úplně přešla na cokoliv chuť. Ještěže jsem si přivezla od rodičů svoje staré puzzle a mohla se uklidňovat :-D

Během týdne mi přišel balíček s vyhranou aukcí na Aukru. A copak mi přišlo? Poslední knížka od Davida Gibbinse, což je jeden z mých nejoblíbenějších autorů. Mám v plánu vám tu časem své oblíbené autory představit a třeba vám tak dát tip na nové knihy.


Znáte Valašské muzeum v Rožnově pod Radhoštěm? Že ne? Tak to je špatně! Určitě si tam udělejte výlet, jedná se o komplex původní valašských domků, které kdysi stávaly v různých vesnicích i městech na Valašsku. A často se tu konají různé jarmarky a slavnosti, které jsou krásnou ukázkou starodávné lidové tvořivosti. Zrovna jeden takový jarmark se konal 11. srpna a s Honzíkem jsme na něm byli. Jelikož bylo škaredé počasí, mám pro vás jen pár fotek, které pro vás chystám v dalším článku :-)


U Báry na nearly-over.blog.cz se už před nedávnem objevil jeden zajímavý TAG. Je to několik různých otázek, jejichž odpovědi trochu poodhalují soukromí autora. Měli byste zájem přečíst si něco více o mně? Mimochodem, doporučuju si přečíst Bářiny povídky, má super fantazii!

Taky jsem procházela své ne zrovna malé zásoby kosmetiky a uvažovala jsem, že bych si tady zřídila malý eshop. Bylo by tam něco z dekorativky a pečující kosmetiky, tak pokud byste měli zájem, dejte mi vědět do komentářů :-)

A na závěr jedna novinka - založila jsem pro tento blog fb stránky, abych s vámi mohla být více ve spojení, když se mi nedaří přispívat tak často, jak bych chtěla. Mnohdy mě napadne něco, o co bych se s vámi chtěla podělit, ale na článek to není, pokud nechci publikovat třeba jen jednovětný post. Takže se na vás těším na Life by Žanet :-)

Krásný den!!

Komentáře

  1. Žanetko, prozraď, co děláš:-)
    Prosím!

    Jinak Tě na FB budu moc ráda sledovat, máš tam like:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic zvláštního nedělám, jen v drogérce, což je pro maniaka jako já docela ráj :-) Hlavně první dva týdny, kdy jsem se zaučovala v prodejně, kde je ještě klasický pultový prodej to bylo perfektní, tam jsem radila o 106!
      Děkuju, Luci, jsi první, komu se líbím! ;-)

      Vymazat
  2. Máš tu nový obrázek! Krása :) Teď jsi mě nalákala na ten film..myslím, že jsem ho kdysi viděla,.. počkej, to je blbost, to bylo něco jinýho :D a tohle je seriál, že jo? :D A jaký je? Je to dorbý? V Rožnově jsem byla jako malá s prarodiči, ale bylo to krásný! Tak ať ti to v práci hezky jde! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The 4400 je seriál, má to čtyři řady, doporučuju :-) Ale konec jsem čekala trochu větší odvaz, tak od něho pak tolik nečekej :-D
      Fakt? Tys byla skoro u mě doma!! A děkuju :-)

      Vymazat
  3. 4400!! Nedávno jsem dokoukala všechny řady a naprosto to žeru.. Akorát ten konec mě zamrzel.. Teď by to bylo naprosto nejlepší, nechápu, proč všechny dobrý seriály zruší a nechávaj ty jejich ptákoviny. Chjo.
    Jinak gratuluju k pracovnímu místu :) Myslim, že to je přesně něco pro tebe, co :)
    A teď se ještě víc stydim, že jsem tu takovou dobu nebyla :/ děkuju za zmínku.. Btw: rozhodně by ses do 30 Days Meme měla zapojit a taky na sebe prásknout nějaký tajnosti :D /teda ne, že já bych byla nějak aktivní, další článek napíšu zase tak za tisíc let,ale znáš to :D/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? No vidíš! Mě ten konec docela překvapil, čekala jsem opravdu něco "většího", než co tam bylo :-( To mě taky dokáže naštvat, ještěže mi zatím nezrušili Warehouse 13, Bones a Haven :-D
      A k práci děkuju, je to něco pro mě, akorát že v klasické drogérce se samoobsluhou toho člověk moc neporadí, ale občas jsou i výjimky, sem tam dokonce i využiju anglinu :-D
      No, něco už jsem k těm otázkám napsala, ale trvá to, je toho hodně :-D Ale náhodou, snažíš se, to je hlavní!

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).