Přeskočit na hlavní obsah

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).




Možná si vzpomínáte, jak jsem se rozplývala nad vůni Malina & Máta z řady Nature secrets od Oriflame. Aloe vera & meloun je novým bratříčkem v řadě. V katalogu mi voněla docela hezky, tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet a vystřídat na chvilku tak zbožňovanou malinomátu. Naživo ale nakonec nevoní tak pěkně, jako na papíře. Takže ji nejspíš odvezu i s tělovým mlékem k Honzíkovým rodičům, kde mi poslouží stejně dobře.
Pokud ale hledáte jemnou, lehce nevýraznou osvěžující vůni, určitě se vám bude líbit :-)


O značce Freeman už jsem četla několikrát, nejčastěji si ji vychvaluje Plum. A když jsem po dlouhé době zavítala do Schleckera, řekla jsem si, že bych ji mohla vyzkoušet. Cena 149,- za 150 ml čistící pleťové masky, což je podle mě odpovídající cena. Vyčistí hezky, ale není to přesně to, co hledám. Takže zatím stále vítězí Formula 10.0.6!
Bioclinic je novinka od Oriflame určená na dospělou aknózní pleť. Po cca třech týdnech používání musím říct, že funguje. Prakticky veškeré akné vymizelo a já si tři dny chodila vesele bez jakéhokoliv makeupu. a to už je co říct! Není to žádný super zázrak, ale účinnost můžu potvrdit :-)


Petrolejový minilak od Yves Rocher (ta barva mě dostala!), fialový od Rimmel a modrá limitka Oriflame.
U barevných laků Yves Rocher doporučuju používat podlak, jinak budete mít po odlakování ještě dva dny lehce zelené nehty. Ale ta barva je úžasná!
Světle fialový lak jsem žádný zatím neměla a navíc tyhle rychleschnoucí od Rimmelu stojí jen 50,- Kč, tak proč si jeden nepořídit. Překvapila mě jeho výdrž. Ve dvou vrstvách vypadal i po dvou dnech velice pěkně, což jsem s žádným jiným lakem už dlouho nezažila, takže můžu doporučit.
Modrý lak je limitovaná edice Oriflame, který se na stránkách vn katalogu tváří stejně modře jako na fotce, jen ve výsledku vypadá dost tmavě.


Tohle tělové máslo je moje první věc od Manufaktury. Pořídila jsem ho už asi před dvěma měsíci, ale ještě jsem vám ho neukázala. A nevybrala jsem si špatně. Sháněla jsem rychle nějaké máslo na suchý šupinatý loket a vůně révy mi padla do nosu :-D Že je navíc určen ne zpevnění, jsem zjistila až po nákupu doma :-)
Je velice příjemný a na kůži cítím jeho jemnou sladkou vůni ještě dlouho. Co se týče zpěvňujících účinků, nemohu posoudit, používám ho na lokty :-D

P.S.: Omlouvám se za neaktivitu, ale 28. mě čeká důležitá zkouška, takže se snažím notebooku vyhýbat, co nejvíce to jde. Pak se budu snažit přidávat články častěji jako dříve :-)

Komentáře

  1. Super věci :-) přesně tenhle lak od rimmelu chci :-) A z oriflame z této řady mi velmi voní máta a malina, mám krém na ruce. A mamka má nějaké to mango a to tak voní pěkně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ten lak viděla někde na fotce a strašně se mi líbila ta barva. Fialový jsem do té doby neměla, pokud nepočítám hodně tmavé :-)
      Přesně malina a máta mi voní úplně nejvíc z té řady, už jsem o ní psala jednou, zbožňuju ji :-)
      http://lifebyzanet.blogspot.cz/2012/04/malina-mata.html
      Mango jsme nezkoušela, protože moc hydratační věci mě nelákají :-)

      Vymazat
    2. Tenhle lak od rimmel bude i u příští Elle. Budou tam 4 odstíny na výběr :-)

      Vymazat
    3. Fakt? Já Elle nekupuju, takže jen občas koukám v trafice, jestli je nějaký dárek, co stojí za to :-) Teda koupila jsem si ji 2x, vloni módní bibli a letos, když byla přiložená termálka Avene, což je značka, kterou miluju.. jinak mě Elle neláká, na můj vkus moc reklamy a málo článků :-(

      Vymazat
  2. Tak s žádným výrobkem nemám zkušenosti .. Ale ty laky vypadají moc hezky.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, myslím, že tahle řada Nature secrets se Oriflamu povedla :-)
      Pokusím se časem laky na nehtech vyfotit, tak uvidíte i, jak vypadají v praxi :-)

      Vymazat
  3. super nový přírůstky :-) od oriflame mám celou řadu malina a máta a nemůžu si stěžovat <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-)
      Já malinu a mátu přímo miluju, moje oblíbená řada! Klidně by k ní mohli přidat ještě tělový krém a budu spokojená úplně :-

      Vymazat
  4. Ten fialový lak mám skoro ten samý a nemůžu si ho vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním taky spokojená :-) Normálně můžu druhý den každý lak odlakovat, ale tenhle vypadal ještě třetí den jako nový, takže za mě super :-)

      Vymazat
  5. No tak to se máš, že máš oriflame výrobky zadarmo ! :) Ten meloun a aloe vera voní nádherně. Mám ten krém na tělo a ruce akorád s levandulí a fíky..:) Mimochodem já bydlím kousek od Olomouce a zítra tam jedu :D Ale to tě asi nezajímá :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, je to super výhoda, hlavně na věci, které nejsou nejlevnější, ale já je chci :-D Na ten meloun už jsem si taky zvykla, docela mi v těch vedrech vyhovoval, ale nakonec jsem ho dala přítelově mamce, která si ho chtěla objednat, tak ušetří :-)
      Fakt? To je fajn, můžeme se sejít. Dej vědět :-)

      Vymazat
    2. No takové výhody bych taky brala :-D Tvoji odpověd jsem si přečetla až dnes takže se asi nesejdem,no... Jo a víš co jsem vykoumala? Možná už to víš,ale Rossmann má být v Olomouci nově na Horním náměstí místo Hrušky !! Konečně více místa ! Jupí :D
      Zdroj:
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=365862480116496&set=a.237043739665038.50754.231015813601164&type=3&theater

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le