Přeskočit na hlavní obsah

F&F

Tuto značku jsem si již před nějakou dobou oblíbila. Ať už jde o oblečení, boty nebo třeba i spodní prádlo :-)

Tohle pyžamko jsem si oblíbila - kraťásky a roztomilé zebří tílko.

Když jsem byla v sobotu v Praze, zašla jsem si v Palladiu do jejich obchůdku a vyzkoušela si dva kousky. Těžko jim odolat!


Tyhle šaty se mi líbily svou fialovomodrou barvou a taky plisovanou sukní. Aplikace na ramenou je navíc a dodává tak šatům extravagantní nádech.


Tyhle šatičky se mi líbily ještě více než ty první. Dost jsem uvažovala nad jejich koupí, ale nakonec jsem si je nepořídila. I když na léto budou perfektní. Krásná barva a také s krajkovou aplikací. Možná se je ještě pokusím někde sehnat, ale pochybuju, že se zadaří.
Honzíkovi se taky líbily, ale s jednou výtkou. Prý mi nerýsují postavu, jak má rád! :-D

Značka F&F nabízí také boty a různé doplňky do domácnosti jako povlečení, prostěradla, lampy, svíčky, polštáře, koberečky, vázy atd. I ty jsem vyzkoušela, např. kozačky s kožešinou (do rozbředlého sněhu ideální) nebo prostěradlo (jen velikost mi přišla lehce neodpovídající) a taky jednu krásnou vázu, kterou jsme pořizovali s Honzíkem jako dárek.  A navíc za přijatelné ceny. Pokud se vám zdá cena vysoká, stačí počkat, často bývají slevy nebo se můžete účasnit soutěží na jejich FB stránce, kde také máte nejnovější informace.
Nakoupit si můžete v Praze v Palladiu nebo v Brně v Olympii, kde mají svůj vlastní obchůdek. Další možností je hojně rozšířené Tesco, kde taky můžete jejich výrobky najít.

Jak jste spokojeni s F&F? Nebo vám nevyhovuje?

Komentáře

  1. Ty šaty jsou moc krásné, hlavně ty druhé :-) V F&F si taky občas kupuji věci. Někdy tam mají vážně super kousky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Taky se mi strašně líbily, teď lituju, že jsem si je nekoupila. Snad je ještě někde seženu nebo na mě cca měsíc počkají v Praze. Řekla bych, že za tu cenu to jsou kvalitní věci :-)

      Vymazat
    2. Finally!! Konečně něco, o čem něco vim! :D
      F&F mam ráda, pač to je jeden z mála obchodů, kde mají obyčejná tílka bez potisků a za normální cenu :D
      Taky tam mají kostýmky, který musím nosit v práci, takže uvidím, jak s F&F budu spokojená, až v jejich oblečení budu trávit every day /týjo, vynalezla jsem fakt parádní styl chlubení se :D/

      Vymazat
    3. Ty jo, na to jsem zapomněla. Vloni jsme si u nich kupovala kostýmek ke zkouškám a je perfektní. Jednoduše střižený, dobře padne.. a za tu cenu!
      No vidíš, práce, gratuluju!!! Jen tak dál ;-)

      Vymazat
  2. definitely! I've followed you on google
    your blog is lovely by the way,waiting you on my blog xxx

    FashionSpot.ro

    OdpovědětVymazat
  3. z F&F mám několikery kraťásky na spaní a nemůžu si je vynachválit. Už nikdy snad nebudu spát v ničem jiném :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jsou strašně příjemné :-) Jen si příště musím vzít S, M-ko je mi trochu větší a kraťásky i tílko mi hezky plandají :-D

      Vymazat
    2. Já chci taky nosit velikost S! :D

      Vymazat
    3. To já bych chtěla taky! :-D v S nosím tak maximálně trička a tílka, kalhoty větší :-) ale tohle pyžamko by se menší hodilo :-)

      Vymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).