Přeskočit na hlavní obsah

Školní sraz

Nejenom v Prcičkách se spolužáci sešli po spoustě let, stejně tak jsem jeden takový srázek po osmi letech absolvovala v pátek se základkou. Původně jsem dorazit vůbec neměla, ale nakonec jsem v pátek před šestou naskočila s Honzíkem do auta, dorazila k rodičům na Bečvy a pak už chvátala z kopečka na sraz. Překvapivě, z 60 lidí dorazilo cca 35-40 :-)
Měli jsme i rautík, takže o jídlo bylo postaráno. Bylo mi líto, že nedorazili někteří spolužáci, protože jsem se s nimi chtěla vidět. Ale aspoň jeden z nich dorazil. 
Celkově jsem si to užila, popovídala si s lidmi, které jsem třeba přes šest let i více neviděla. A stejně tak i s těmi, které jsem sice měla u rodičů na Bečvách po ruce, ale holt neměla to štěstí se s nimi sejít. Tak jsme si to aspoň takhle vynahradili :-)

vpravo je v mlze Radhošť
už je to 8 let, co jsme opustili základní ústav... někteří se změnili méně, jiní naopak více :-)


Kdypak jste měli takový poslední sraz ze spolužáky, ať už ze základky nebo střední, případně výšky?

Komentáře

  1. Páni, to musela být paráda vidět známé po dlouhé době! :-) Ještě žes tam jela, setkání jsou vždycky (většinou) úžasná :D No, já doufám, že s touto třídou, kterou teď opouštím, se budu vídat často, protože většinu zbožňuju, ale jinak s druhým stupněm základky se vídám málo a slučák nebyl a s prvním ještě mín a slučák se plánuje od 5. třídy a nic.. tak snad to časem výjde :D

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to fajn :-)
    Já se naopak s gymplem nevídám prakticky vůbec, ale to byla třída, kam jsem ani nijak zvlášť nezapadla, nebral mě jejich způsob myšlení a chování ke druhým... Ale možná na další sraz dorazím :-D
    My se vídáme komplet první i druhý stupeň, protože to jsou pořád stejné dvě třídy, takže je to jednoduché :-) Ale byla jsem zatím jenom na jednom před čtyřmi lety a až teď znova :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).