Přeskočit na hlavní obsah

Víkend

Hlásím se opět po kratší odmlce :-)
Tak jak jste oslavili Valentýna? Nebo jste neslavili? My s Honzíkem ho nijak zvlášť neoslavujeme, vždy si koupíme něco sladkého a nějakou drobnost. A já jako ženská dostanu ještě růžičku :-) Ale jinak ho neprožíváme. To, že se máme rádi, si dokazujeme pořád, k tomu nepotřebujeme jeden den. Ale když už tu ten Valentýn je, tak proč si neudělat radost navíc ;-)
Ať tak či onak, tenhle víkend jsme si prodloužili a strávili jej v relativně větším hotýlku v Hrotovicích. Což je taková vesnička (snad nekecám :-D) asi 50 kiláků za Brnem. Převážně jde o hotel zaměřený na sport, takže jsme se jenom neváleli, abyste si nemysleli!

Příjezd jsme měli hned odpoledne, protože už ve tři hodiny jsme klusali do haly na kurt plácat na dvě hodiny tenis. A pak jsme ještě měli od 8 večer hodinku bowlingu. Skóre -> 1:1 :-D Já vyhrála náš amatérský tenisový zápas a Honza pro změnu bowling.
V sobotu jsme si hned ráno na osmou nachystali další hodinku tenisu. Pak snídani a nakonec jsme měli mít ještě squash, ale ten jsme vynechali, protože Honzu nebaví :-D Ale místo toho jsme si zablbli po obědě v bazénu, kde mi Honza předváděl delfína :-D A Odpoledne jsme měli zase hodinku bowlingu a ano, opět jsme prohrála. Naštěstí byl k dispozici také biliard, který já můžu a tam jsem vyhrála 5 her z pěti :-D Z toho tři kontumačně, když si Honza shodil černou moc brzo anebo tam, kam neměl. Ale poslední dvě byly naprosto na férovku!
A dneska dopoledne jsme odjížděli. A povím vám, byl to povedený víkend. Měli jsme pro sebe v jídelně stůl jen pro dva s výhledem na krásnou vířivku a uměle vytvořenou stěnu s liánami a květinami, z jejíhož vrcholu tryskala voda jako vodopád. Prostě nádhera. K bowlingu jsme si dávali koktejly, po dlouhé době jsem měla bylinkový Rajec Mateřídoušku, který já opravdu můžu (tyhle bylinkové zbožňuju!). Zaplácala jsem si tenis, zahrála zase bowling, taky oblíbený biliard, vyčvachtala se v bazénu a mimo jiné se včera probudila ve 4 ráno a nemohla už usnout, takže jsem zbývající tři a čtvrt hodiny do budíku četla knížku, kterou jsem od Honzy dostala k Valentýnu a se zazvoněním budíku ji dočetla :-D 
Enjoy!

 večer rozsvícená vířivka

 superman na bowlingu

 Green poison

 džungle


 vířivka v obložení kytek


 snídaňová jídelna

 plážička bez písku u bazénu

 to je rozpětí :-D

 Wake Up

Coconut kiss & Wake Up 



a vodopád! 

Komentáře

  1. To je nádhera! :) Koukám, že jste Valentýna krásně oslavili :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jo, byla to paráda! :-) Hned jsme si říkali, že bychom si tam mohli znova zajet třeba v létě :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)