Přeskočit na hlavní obsah

Rimmel Lasting Finish 25 hours

O tomto makeupu už jste určitě slyšeli  a také o něm bylo již hodně napsáno. Já ho dostala jako dárek k Vánocům a od té doby jej zkouším.
Jedná se o dlouhotrvající makeup, který by vám měl netknutý vydržet až 25 hodin. To sice nepotřebuji, ale někteří to jistě uvítají. 
Měla jsem jeho předchůdce, který se u nás prodával ještě cca 4 - 5 let zpět a byla jsem s ním moc spokojená. I proto mě tato novinka (dnes již samozřejmě ne) velice lákala. Dokonce jsem na něj koukala už v srpnu v Londýně, ale nakonec jsem si ho nepořídila, a proto jsem ráda, že se dostal i k nám do ČR.
Líbí se mi jeho skleněné balení se zkoseným víčkem. A ještě více se mi líbí jeho způsob dávkování. Má pumpičku, tudíž si napumpujete přesně tolik, kolik zrovna potřebujete :-)



Jelikož jsem docela bledulka, naštěstí ne ta sněhurkovská, mám i přesto nejsvětlejší odstín 100 Ivory. Běžná pořizovací cena je 199,- Kč, ale já ho měla se slevou do Dm za 149,- Kč.


Na ruce vypadá dost do oranžova, ale na pleti se to ztratí, věřte mi.


Nafotila jsem levou půlku tváře bez jakékoliv korekce, kde mám momentálně červené fleky od akné i akné samotné, takže následně můžete posoudit jeho krycí vlastnosti.
Kvůli červeným skvrnám používám ještě zelený korektor na jejich neutralizaci. Mám dvojitý korektor od Oriflame, kde jedna půlka je zelená hojivá s tea tree a druhá klasická barevná na zakrytí.


Jak můžete vidět, makeup krásně zakryl červené fleky a zůstaly lehce viditelné pouze ty nejhorší.
Na jejich zakrytí používám následně ještě dva druhy korektoru. Oblíbila jsem si docela korektor z řady Very me od Oriflame. Hlavně pro jeho barvu, protože takovou jen tak v obchodě neseženu. A pokud mi i po jeho použít ještě něco lehce prosvítá, používám na dokončení slim korektor od Manhattan, který jsem koupila ve výprodejích v Dm. Doufám, že na něj ještě někde narazím, protože stejně jako ten od Very me, i tenhle mi naprosto vyhovuje svou barvou. I nejsvětlejší slim korektor např. od Miss Sporty, je na mě zkrátka oranžový.


A tady už můžete vidět finální výsledek po zeleného korektoru, makeupu, krycích korektorů a zafixování pudrem. V poslední době jsem si oblíbila Dream matte powder od Maybelline, který je stejně úžasný jako jeho bráška pěnový makeup, který jsem vám ukazovala v článku s nákupem ze Stockholmu. 

Já osobně jsem s výsledkem spokojená. Kryje dostatečně, což oceňuji obzvláště v období, kdy mi vyskáčou pupínky, pak mi dělá opravdu velkou službu. 
Co se týče výdrže, musím potvrdit, že od rána do večera opravdu beze změny vydrží. Ani jsem nepozorovala, že by mi oxidoval, což je jen další plus. A také jsem nepozorovala, že by se mi otisknul na oblečení, hlavně na límec bundy nebo kabátu, jak mi to některé makeupy dělají a já to upřímně nesnáším. Takže další velké plus pro něj. 
Dokonce má i zajímavou vůni. U některých makeupů mi přijde, že vyloženě smrdí, ale tento jaksi zvláštně voní, a to tak, že mi to vůbec nevadí, spíš naopak.
Takže závěrečné hodnocení je jednoduché -> s tímto makeupem jsem spokojená a můžu vám ho jen doporučit.

Vyzkoušeli jste tento makeup, ať už vzoreček nebo jste si ho koupili? A jak jste s ním spokojení?

Komentáře

  1. Make-up jsem nezkoušela, ale podle tvé recenze vypadá, že je super. Spíš než nový make-up mám teď v plánu vyzkoušet nějaký BB cream.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu jsem s ním spokojená a střídám ho jen s Maybelline Dream matte mousse. Já právě BB moc nechci, protože podle mě nemá moc velké krytí, a to já právě při mírném akné potřebuju :-)
    Ale ten Garnier BB není moc chválený, vesměs jsem četla negativní reakce :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le