Přeskočit na hlavní obsah

L´Occitane Pivoine Flora lipstick

Jak jsem se už zmiňovala v minulém článku, pořídila jsem si v brněnské Olympii pár věciček. A jednou z nich byla i rtěnka L´Occitane.
Osobně je to moje první věc od této značky.
Rtěnka je z edice Pivoine Flora, která má papírový obal. Jak už psala Rendy, obal je mnohem pevnější než obaly rtěnek (a nejen jich) od Alverde Mademoiselle. S tím souhlasím. Navíc je krásně vyveden v potisku květin. Jediné, co mě zarazilo, bylo, že spodní část je odlišné barvy(stříbrná) než horní. Čekala jsem stejný potisk. Přiznám se, že v obchodě jsem si toho ani tolik nevšimla. Ale nevadí, i přesto se mi obal líbí a krásně vyčnívá v mé sbírce rtěnek.




Jedná se o odstín 1 Cuivre Royal v jemně hnědé barvě. Navíc obsahuje třpytky, které krásně rozzáří rty. Mám tyto odstíny v oblibě a po vyzkoušení mi bylo jasné, že si tuhle rtěnku pořídím. Navíc byla ve výprodeji, tudíž jsem ji z původních cca 540,- pořídila za krásných 225,-
A jako její další plus musím uvést, že krásně hydratuje. Sice používám předtím vždy balzám, ale i při zapomenutí byly rty hydratovány a neměla jsem pocit vysušení.


A ukázka na ruce. Foto na rtech není, protože se mi nepodařilo nafotit pravou barvu, foťák všechnu vyžral. Takže než vás mást, nechám pouze fotku na ruce, která mnohem lépe zachycuje skutečný odstín.


K dostání byly ještě další dva odstíny, ty jsou však více laděny do červena.

Máte něco od L´Occitane?  A jak jste s touto kosmetikou spokojeni?


Komentáře

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).