Přeskočit na hlavní obsah

Stockholm shopping

Tak a nyní bych vám ráda ukázala věcičky, co jsem si ve Stockholmu pořídila.


Tady můžete vidět sbírku kosmetiky, co jsem nakoupila.


Konečně jsem si pořídila sprej na štětce, od značky Isadora, kterou jsem předtím vůbec neznala. Měla jsem přichystané ještě jejich zapékané stíny, ale nakonec jsem je vrátila. Co se týče spreje -> nemám zatím srovnání s jiným čističem, ale zatím mi vyhovuje :-)



Masku jsem přihodila jako poslední věc. A když jsem ji doma zkoušela, tak jsem byla nadšená. Dobře se nanáší, nestéká jako některé jiné a opravdu hezky mi vyčistila póry. To jsem snad ještě nezažila. Takže se ji snažím sehnat i u nás. Dozvěděla jsem se, že by se měla tahle značka dát sehnat v Sephoře, tak doufám, že tam na mě ještě tři týdny počká, než se do ní dostanu. Vřele doporučuju na mstnou pleť a černé tečky.


A taky jsme si konečně pořídila Dream matte mousse od Maybelline. Na tenhle makeup jsem koukala už hodně dlouho, možná i takový dobrý rok a více. A když sem ho tam viděla, tak jsem si ho prostě vzala. A udělala jsem dobře,. Krásně jemně kryje a opravdu vydrží i matný.
Že jsem si ho nepořídila dřív!


V úterý při krátké obhlídce tam nebyl, ale ve středu nákupu ano. Bronzující sypký pudr od Maybelline. Dokonce je k němu v balení i maličký kabuki :-D
Teď ho zatím nebudu moc používat, protože jsem docela bledá, ale na léto bude super.


Nákup z H&M -> pletená šála a čepice v krásné barvě. A překvapivě i čepice hřeje, což jsem moc nečekala :-)


A nakonec jedny super elastické džíny od Divided k dostání v H&M. Škoda, že jsem si nekoupila ještě jedny. Jsou opravdu hrozně moc příjemné a nejradši bych je nosila pořád :-)

P.S.: Málem bych zapomněla! Taky jsem si ještě v Kappahl koupila černou podprsenku s odepínatelnými ramínky, hodící se pod šaty bez ramínek. Hledala jsem docela dlouho :-) Ale bohužel ji nemám vyfocenou, tudíž vám ji neukážu :-)

Komentáře

  1. Ta šála s čepicí mají naprosto perfektní barvu!!!! =D (Já jsem tak trochu unešená na šály a šátky =D)Páni, to je věciček =D Abych byla upřímná, kromě odličovacého mléka a pleťové vody nic moc nepoužívám, ale jestli říkáš, že tahle pleťová maska tak pomáhá, tak se po ní zkusím podívat =)S tím make-upem se taky moc nekamarádím, ale možná bych měla. Jenže já jsem hrozně světlá a i když mě například na stužkovák ségra líčila jen lehounce a světle, stejně jsem si přišla oranžová =D A džíny shcvaluju =) Taky bych si měla pořídit nový..měla jsem jedny strašně oblíbený a na stehně se mi roztrhly.. =( Musím najít jiný oblíbený =D

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě měli bílé a černé a pak nějakou béžovou, či co, ale takhle barva se mi líbila nejvíce; dokonce i mamča mi je pochválila, a to už je co říct :-D
    Tak to ti závidím, ale já mám docela problematickou pleť, tak se o ni musím docela starat :-( a tak nějak se z toho u mě rozvinula skoro závislost na kosmetice :-D takže vždy prohlížím drogérky, co je za novinky, hlavně v dekorativní :-D
    Tu masku fakt doporučuju, občas nějaké používám, ale nikdy jsem ty póry neměla tak krásně vyčištěné jako po téhle.. a to je co říct, protože je mám docela rozšířené, tudíž každý "bordel" jde vidět.. takže jsem byla úplně paf, když jsem tu masku sundala a v pórech nic! Akorát asi nebude nejlevnější, ve Stockholmu za ni chtěli jejich 100 korun, což je v Česku 300 :-( údajně by ji snad měli mít k sehnání v Sephoře, ale tak se dostanu nejdříve za měsíc, takže můžeš udělat obhlídku a říct, jestli ji tam opravdu mají :-)
    Co se týče makeupu, tak pokud nemáš problémy s pletí, tak ho klidně vynechej nebo zkus nějaký tónovací krém (třeba Dermacol má jeden a hodně lidí si ho chválí), jen to lehce rozjasní obličej :-) ale tenhle makeup mi přišel opravdu lehounký, takže jestli chceš nějaký vyzkoušet, tak tenhle určitě můžeš :-)
    A na fotkách jsi mi rozhodně nepřišla nijak do oranžova, náhodou bych ani nepoznala, že nějaký makeup máš :-) takže ségru pochval ;-)
    Ty džíny byly krásně pohodlné, tak jsem je tam nemohla nechat.. až na tu značku narazím v některém českém H&M, tak si určitě koupím ještě jedny :-) právě že jsem měla předloni kupované v New Yorkeru a taky jsem si je oblíbila a už se mi na nich prodřely stehna, tak jsem i nové sháněla :-)
    Tak snad nějaké pohodlné najdeš a budeš nadšená jako já! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle barva je fakt nejhezčí =D No, nějak problematickou pleť jsem nikdy nemívala, takže jsem si vůbec na tohle nenavykla. Už i jen vzpomenout si každej večer se odlíčit a vyčistit obličej pleťovou vodou je něco =D Ale teď mám hodně problémy s černýma tečkama a nemůžu se toho jen tak zbavit.. =/ Jak to, že se dostaneš do Sephory až za měsíc? Máš ji někde daleko?? Já myslím, že v Brně je v Olympii, tak bych se tam měla jet brzo podívat =)Asi se po nějakém make-upu nebo tónovacím krému podívat a ségra mě bude muset naučit s tím dobře pracovat =D Ale třeba to zvládnu =D Jo, Jája je šikovná, ta ze mě na takový akce dokáže udělat člověka =D =D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi ta barvička nejvíce líbila :-)
    Tak to ti opravdu závidím, já právě tak od 12 docela bojuju :-D někdy je to lepší, někdy horší :-)
    V Olomouci Sephora není, nejbližší mám právě v Ostravě, kam se ale dostanu až první víkend v únoru.. Teď mám během dvou týdnů zkoušky a pak zase jdeme k našim na ples, takže se tam bohužel opravdu dříve nedostanu :-(
    Jestli chceš makeup, tak zkus buď tenhle Maybelline (cca 200, jak kde) nebo je dobrý nový od Rimmelu Lasting finish (max 200), oba mi vyhovují, ale ten Maybelline je možná snad ještě lepší :-) A jestli chceš tónovací, tak je prý opravdu dobrý ten od Dermacolu nebo má teď novinku Garnier - BB cream, což je zároveň i hydratační a tónovací krém :-)
    Klidně si ségře řekni, ale je to jednoduché, to zvládneš :-) Jen si musíš správě vybrat odstín, nebo si ke koupi vezmi ségru, tak ti určitě poradí :-)
    Nebo počkej na mě :-D chystáme se po státnicích do vaší Olympie, tak bych ti s tím pomohla :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).