Přeskočit na hlavní obsah

Christmas wishlist


Dnes jsem tu už podruhé. A tentokrát s mým malým wishlistem. Něco by se mi hodilo hned, něco později a něco počká i po Novém roce :-D
      Christmas wishlist

1. Tuhle tvářenku od Maybelline asi neseženu, pokud si ji neobjednám z ebay nebo nepočkám, až se vydám do Prahy.. V Olomouci není,v  Ostravě jsem ji zatím taky nenašla :-/
2. Kožešinový límec - poslední dobou na ně koukám a tenhle se mi líbí. Dokonce i s tou mašlí (oriflame).
3. Korektor 3v1 z inovované nabídky Alverde. Zatím chodím pořád jen kolem něj. Ale bude můj :-)
4. Další kožešinová věcička, pro změnu vesta z H&M. Nemůžu si pomoct, líbí se mi. Viděla jsem jich už několik, ale tahle se mi zatím líbí nejvíc.
5. Mimo jiné sháním nějaké krásně červené lodičky na ples. Pořídila jsem si flitrové psaníčko v červené, tudíž teď hledám vhodné botky. Například tyto z milanoo.com mě uchvátily. Maximálně bych jim přidala špičku, aby z nich byla klasika. Neviděli jste někde podobné?
6. Šátek z Versace for H&M. Tento šátek se mi z celé kolekce líbí nejvíce. Škoda, že opět k dostání v Praze a přes e-shop ne :-/
7. Miluju knihy Jamese Rollinse. Má to děj, spád, zápletku a taky dost zajimavé konce, které byste vůbec nečekali (většinou). Tohle je zatím jeho poslední novinka k dostání v našich knihkupectvích.
8. Džíny už opět potřebuji. Moje současné se začínají hezky prošoupávat. Což není divu, když v nich chodím hodně často. Tyhle jsou zrovna opět z H&M.
9. Diář je pro mě nutností. Je fakt, že teď na konci roku, když nemám školu, práci momentálně taky ne, a trávím většinu času doma, nemám moc co bych do něj zapisovala. Ale ono se to nezdá, vždy se najde i tak dost věcí. Tenhle konkrétní je z liberty.co.uk.
10. A konečně taky jeden kardigan (ano, opět z H&M :-D). Je už potřeba!

Jak se vám líbí můj výběr? Shodneme se v něčem? :-)

Komentáře

  1. Jee ta tvarenka vypada skvele, vubec nevim, ze neco takoveho Maybelline vyrabi x)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem to prvně taky vůbec netušila, protože normálně není k sehnání v žádném obchodě, ale už jsem ji u několika lidí viděla.. ale dá se sehnat jen v některých "vyvolených" obchodech :-) takže zatím marně sháním, uvidíme, jestli neseženu třeba v Praze v březnu, až pojedu na koncert :-) jinak mi asi opravdu nezbyde nic jiného než ji koupit přes ebay :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).