Přeskočit na hlavní obsah

All I want for Christmas

Nevím, jak vy, ale já se na Vánoce těším. Už mám všechny dárky pro Honzíka, ale možná mu ještě něco dokoupím. A pro naše rodiny máme taky skoro všechny dárky. Jen chybí dvě drobnosti a hotovo.
Na stole máme adventní věnec, na oknech nalepovací vločky, vánoční hvězda se zatím drží a stromeček už se v kumbále třese nedočkavostí. 
A tak mě včera potěšilo, když se na novinkách.cz objevilo jedno veselé video, které natočili britští vojáci jedné letadlové lodi jako spontánní reakci na to, že se na Vánoce dostanou domů, jelikož to vůbec nebylo jisté. 
Video je jakousi parodií na vánoční písničku Mariah Carey All I want for Christmas. A samotné Mariah se video líbilo a na twitteru napsala, že ji s ním zvedli náladu.
Enjoy!


Komentáře

  1. Tak tohle byl naprosto dokonalej vánoční článek! =) Hrozně se mi líbí, že nepíšeš o tom stresu z dárků a nakupování a všeho - je toho všude kolem tolik! Přesně, lidi by si měli hezky vyzdobit domeček (dneska jsme koupili světýlka a už nám září dům pod oknama) a užívat si atmosféru =) Já teda ještě všechny dárečky nemám, schází mi jich docela dost. Ale zítra půjdu nakupovat a ve středu taky, chci ještě něco vybrat =) A docela si to v těch obchoďácích užívám - tam je skoro sníh =D (když venku není), jen ta Vaňkovka je přezdobená..
    A to video! To je tak úžasný, co lidi můžou dát dohromady =D Úplně mi to zvedlo náladu =)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ten stres nějak neprožívám, jedině teď tak z toho, že ještě nemám žádné cukroví :-D
    A dárky se snažím kupovat s předstihem, aby to nezůstalo na poslední chvíli :-)
    Jsem ráda, že jsem tě potěšila :-)
    Ten sníh mi chybí a strašně.. z Bečvy jsem zvyklá na metr a v Olomouci? - nula :-D Už se těším, až budeme trávit svátky na Bečvách a budu koukat z okna na zasněženou krajinkou :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)