Přeskočit na hlavní obsah

Seriály

Po dlouhé době opět článeček.. A to rovnou filmový, nebo spíše seriálový :-)

Jako většina lidí, i já sleduju pravidelně nějaké ty seriály. A ráda se s vámi o své oblíbené podělím. Předem varuju, že mezi ty "nej" patří seriály, které moc u ostatních blogerů nevídám :-)

Warehouse 13 
Seriál, o kterém mnozí tvrdí, že je zastaralý. Převážně kvůli vybavení, které protagonisté používají. Já mám však názor odlišný. Líbí se mi jak nápad na obří skladiště, kam schovávají tajní agenti artefakty, které ohrožují lidstvo, tak právě to jejich "staré" vybavení. Představa obřího domu, o kterém nikdo neví a jehož "šéfka" se zjevuje jen tak bez ohlášení a po desítek let vypadá pořád stejně, to opravdu můžu. A že by člověk nečekal, co všechno může být nebezpečným artefaktem.
Pistole? Ne, Tesla! Mobily? Ne, Farnsworth! Nechápete? Podívejte se a pochopíte!!


Pokud se vám zalíbil, na warehouse.sff.cz můžete stáhnout všechny titulky k zatím třem sériím seriálu. A o Vánocích se můžeme těšit na speciální díl :-)


Haven
V malém městečku kdesi na pobřeží se stane podivná nehoda. Na místo přijíždí agentka FBI, mnozí obyvatelé jsou však zděšeni, vypadá úplně stejně jako žena, která se ve městě objevila již několikrát pod různými jmény. Jen jedna věc zůstává stejná. Umí pomáhat "problémovým," lidem se zvláštními schopnostmi.. Je to ta stejná nebo jen vypadá jako ony?  A proč se pořád vrací? Kdo to je? A co má společného s vraždou Kolorádského děcka? Dobrý detektivní příběh, natočený na motivy knihy The Colorado Kid od Stephena Kinga. A já vřele doporučuju. Nechybí ani romantika..


Pokud chcete, opět na stránkách Havenu můžete postahovat titulky k současným dvěma řadám. A příští léto  se dočkáme řady třetí. Já už se těším :-)

Bones
Sběratelé kostí. Jediný seriál, který jsem nemohla sledovat, když šel v televizi. Na vysvětlenou, jde to těžko, když jste odkázání jen na ČT1, ČT2 a Novu, protože se tehdy digitální vysílání teprve objevovalo. Na koleji na výšce už to bylo lepší. A hold internet je nej. Zhlédla jsem všechny série a upřímně se těším na 7. sérii. Zkrátka Booth a "Kůstka" jsou úžasní. Ženská, která žije jen prací a racionalitou, srdce a city jí moc neříkají a naopak chlap, který vše bere jen přes city a intuici. A plus ti jejich "šprti."  Já je žeru!! :-D
"I´m pregnant."



Titulky k Bones můžete sehnat na bones.cz :-)

CSI: NY
Poslední ze série amerických kriminálek. Las Vegas je dobrá, Miami mě už tak nebere (zato mamču jo, líbí se jí Horatio:-D), ale New York, ten se mi prostě líbí nejvíc. Jak složením týmu, tak jejich případy, jejich vlastními osobními problémy. I láskou na pracovišti :-) A letos s nimi jedu už i osmou sérii. Sice mi trošku chybí Stella, ale i Jo je fajn.
Jsou prostě dobří!


Titulky na krimiserialy.cz :-)

A teď ten zbytek:
S novou sezónou se objevily i nové seriály.
Docela mě zaujal seriál Ringer. Jednak z nostalgie kvůli Buffy Sarah Michelle Gellar, která hraje hlavní roli, a jednak také ze zajímavého tématu. Sestry dvojčata, z nějakého důvodu spolu nemluvící. Jedna je svědkyní vraždy, a tak utíká, druhá je dobře situovaná manželka se zjevně žádnými problémy. Na společné vyjížďce na lodi však bohatá sestřička záhadně utone a utíkající sestřička převezme její totožnost. Zjišťuje však, že její život nebyl až tak perfektní, jak se zdálo. Navíc možná ani sestřička nebude mrtvá, nebo skutečně je? A problémů přibývá..
"Siobhan, We have a problem. Bridget´s still alive"


Titulky na cwzone.cz :-)

Jako celkem většina populace, i já sleduju The Vampire Diaries. Je fakt, že se seriál docela pozměnil, ale i tak má stále něco do sebe. Delena! (opět na cwzone.cz)

Čistě z nostalgie jsem se podívala na pár prvních dílů 90210 a nějak jsem už u toho zůstala. Ne že by to bylo tak geniální, to ne (aspoň pro mě). Ale je to taková hezká oddychovka. A ty Naominy intriky občas, člověk se aspoň dobře zasměje :-D Good bye, bitches :-D (cwzone.cz)

A áno, i já sleduju Gossip Girl. Přiznám se, že jsem ze začátku ani nechtěla, vždyť na to koukal každý! A já tak nějak nerada dělám to, co dělá každý :-D Což se ale vylučuje s tím, mít blog, že? No, výjimka potvrzující pravidlo :-D A tak jsem se k tomu nakonec dostala i já. A je to fajn. Občas mi to připadá jako 90210 (možná taky ne), ale intrikánsky je to fajn. Blaiřiny pikle byly občas hodně dobré. A občas taky přes míru. A Serena, ty jo, kolik že už za těch čtyři a  pár dílů sérií měla chlapů? :-D Ale fakt.. Sama jsem zvědavá, jestli spolu opravdu Chuck A Blair budou. Oba jsou to sice hajzlíci, ale zároveň ukázali, že se opravdu milují a jsou pro sebe schopni udělat cokoliv.. Přijde mi, že to se dnes už jen tak nevidí.. (titulky na gossip-girl.tym.cz)

A abych nezapomněla: Eureka neboli Heuréka - město divů. Čistě náhodně shlédnuto pár dílů a pak se člověk zakouká, cože je to za vynález :-D A občas se fakt dobře zasměje. We have a problem! :-D (titulky na eureka.sff.cz)

Je pa i pár seriálů, které řekněme sleduju, ale nijak mě neberou, takže je asi brzo zruším (pro sebe :-D) - The Secret Circle, Terranova..
A co vy, copak pravidelně sledujete? :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le