Přeskočit na hlavní obsah

Grease!!

Kdo by tenhle film neznal! Pomáda je zkrátka kultovní. Jasně, najdou se i tací, kterým se nelíbí a dokonce i tací, kteří ji ještě nikdy neviděli :-D
Zrovna dneska ráno jsem narazila na jedno video. Olivia Newton-John (Sandy) je totiž kromě herečky i zpěvačkou (třeba je i známé její Xanadu)  a před třemi roky si na nějaký svůj koncert pozvala Johna Travoltu (Danny) a k 30. výročí od natočení Pomády si spolu zazpívali pár písniček. A musíte uznat, že jim to i po takové době spolu jde i ladí :-)

jako první You´re the one (that I want)

                                                                          
                                                     ENJOY IT!!!

a nezapomenutelná Summer Nights


Komentáře

  1. Je to tak dva měsíce zpátky, co jsem si uvědomila, že ty písničky znám, ale Pomádu jsem neviděla. A přitom to je základ! =D Tak už to mám dohnaný, naštěstí, ale i po těch letech jsou fakt dobří! =)

    OdpovědětVymazat
  2. To jo no, Johnovi už to sice nejde tolik jako kdysi, ale když vezmeš, že se věnoval hlavně hraní než zpívání, tak bych řekla, že i tak dost dobré :-)
    A viděla jsi už i Pomáda 2? :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).