Přeskočit na hlavní obsah

Testovací klub COSMOPOLITANU

Koncem června jsem si koupila červencové číslo Cosmopolitanu, kde jsem mimo jiné objevila jejich testovací klub. Tentokrát rozesílali na testování krémový make-up od Rimmelu Match perfection. Stačilo jen napsat na jejich mail s tím, že bych se chtěla zúčastnit jejich testování. A překvapivě mě opravdu vybrali! Takže mě po návratu z Londýna čekal doma balíček s make-upem.


A jaký je? Pro mě skvělý. Jemně se roztírá, barva se lehce přizpůsobí tónu pleti a navíc krásně sjednocuje. Krytí je docela dobré, což oceňuju takřka nejvíce. Nevydrží sice celý den matovat, ale s pudrem po ruce je to bez problému. A má ještě jednu příjemnou vlastnost: krásně voní!!


Balení se mi také líbí.  Je ale dost nepraktické, protože do něj musíte ťapat (:-D) rukama, což je značně nehygienické.


Odstín jsem si vybrala 100 Ivory, protože mám dost světlou pleť.  A strefila jsem se tak akorát. Takže tento make-up můžu jen doporučit. 

Komentáře

  1. myslim, ze tento make up uz predavali akurat v takej tubicke:), ale aj tak by som rada vyskusala aj tento zatial som pocula pozitivne ohlasy:)

    OdpovědětVymazat
  2. pokud vím, tak se jako první prodával ve skleničce s pumpičkou, pak byl krémový pudr (který prý taky není vůbec špatný) a teď je už chvíli tenhle :-) ale například v zahraničí mají i korektor k téhle řadě, což mě mrzí, že ne všechny výrobky se k nám dostávají (to samé třeba Maybelline) :-(
    a jestli nad ním váháš, tak ti ho jen doporučuju, je opravdu skvělý :-) mám mastnou a problematickou pleť a sedl mi perfektně, přitom se doporučuje spíše na sušší ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).