Přeskočit na hlavní obsah

Nákupy, nákupy...

A pokračování věciček z dovolené :-D

tady máte vše pohromadě
a teď jedno po druhém:


Naprosto jsem se zamilovala do londýnské dopravy. Řidiče busu bych tam dělat nemohla, to bych se asi zastřelila, ale když sedíte v doubledeckeru hned na začátku za oknem a sledujete, jak se sobě busy vyhýbají, najíždějí na chodníky a zatáčky vybírají na milimetry, tak to je prostě zážitek. Aspoň pro mě byl, vždycky jsem si říkala, že to nemůže vyjít, že ten plot prostě přibrat musí. A ono ne :-D
Takže koupit si tričko s I <3 London (v krámku na Oxford street) bylo samozřejmostí :-D


Znáte Primark? Je to takový velký obchoďák s obrovským množstvím věcí, nejenom oblečením, ale i botami, kabelkami, bižuterií, cestovními kufry a taky kosmetikou (záleží, do kterého zajdete, někde je jí více, někde méně).
Mně se tam zalíbily tyhle obyčejné kecky. Navíc stály jen 2,5 libry (cca 70,-), takže jsem si je prostě musela koupit.


A druhý úlovek z Primarku. Moje současné baleríny už dostávají dost na frak, tak jsem si koupila tyhle za 4 libry (cca 110,-).
Akorát je zatím nemůžu moc nosit, protože mám nožky opálené z těch starých. A když si obuju tyhle nové, svítí mi kus světlé kůže :-D


Tyhle dva pudry a korektor jste už viděli v minulém článku. Jejich novým bratříčkem byl ještě lesk na rty od Maybelline za 1 libru :-D No neberte to! :-D Když jsem se pak koukala v českých drogérkách, všimla jsem si, že se už u nás neprodává.


 A přidávám ještě jednu fotku jen lesku. Barvička je to Coral attraction.


Tak nějak jsem přišla na chuť samodržícím punčochám. Obzvláště těm černým. Koupila jsem si kdysi jedny v DM, měli krásné s kraječkou. Stály mě tehdy 99 Kč, ale jedna "milá" paní mi na plese šlápla na nohu (krom toho se ani neomluvila a ještě se tvářila, jakože co dělám v její přítomnosti :-/) a bylo po punčoškách. 
Nedávno jsem si je sice koupila znovu, a když jsem viděla tyhle v Primarku, bylo jasné, že si alespoň jedny koupím do zásoby.

Jelikož jsem si hned po příjezdu spálila na sluníčku ramena a neměla jsem s sebou nic po opalování, koupila jsem si ještě malé balení staré dobré Nivey. A taky jeden krásné vonící peelingový sprcháč. Ale ten nemám vyfocený, takže bude chvíli trvat, než vám ho ukážu :-)

Komentáře

  1. Tričko je skvělý a samodržky prostě miluju :)

    Na mém blogu probíhá giveaway tak jestli chceš, zúčastni se ;)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. díky :-)
    já vždy holdovala klasickým silonkám, ale samodržící jsou super, navíc v černé a s krajkou jsou naprosto sexy! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).