Přeskočit na hlavní obsah

Prague shopping

Ahojky, sice už jsou to skoro tři týdny, co jsem byla v Praze, ale pořád jsem se nedostala k tomu, abych vám tady ukázala, co jsem si v naši matičce Praze pořídila :-)
Jelikož jsme tam měli sraz ještě s Honzíkovým spolužákem ze střední, tak aby si mohli o samotě popovídat (o ženských, jak jinak :-D), nechala jsem je sedět v jedné restauraci u pivka v Palladiu a sama vyrazila po obchodech na nákupy.
V H&M a v C&A měli zrovna výprodeje, tak to bylo jasné :-D Omlouvám se za některé horší fotky, ale lepší foťák nebyl po ruce ;-)


H&M
krásné tyrkysové (tuhle barvu jsem nikdy dřív nenosila...)
C&A

má dlouhé ucho; perfektní, když potřebujete mít volné ruce

Yves Rocher
nádherná citrusová vůně, na léto ideální

Plus samozřejmě nemůžu zapomenout na nádherné tričko z koncertu Bryana Adamse, které mi koupil Honzík:


Brzo přidám další várku, v Olomouci jsou totiž taky výprodeje! :-D

Komentáře

  1. Yves Rocher miluju, ta vůně je skvělá! :)
    A to tričko má nádhernou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, je perfektní a strašně příjemné :-)
    Ten sprcháč si rozhodně ještě pořídím, třeba nějaký jiný :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le

Kosmetické přírůstky

Posledních pár měsíců jsem nijak zvlášť neutrácela, tak jsem si v minulých cca 2 týdnech pořídila pár nových věciček. Co se týče výrobků Oriflame, mám je zdarma díky benefitu Honzíkovy práce (zdarma pár výrobků každý katalog).