Přeskočit na hlavní obsah

Léto... and one song

Ahoj, jak trávíte poslední slunečné a hlavně horké dny? Já zrovna dneska ukecala přítele, abychom byli venku. Pracuje v IT, takže je běžně zavřený doma v bytě nebo v pokoji, pokud jsme u jeho nebo mých rodičů. Občas jsem z něho na mrtvici. Ale to je jen taková maličkost :-)
Nejdříve jsme šli s jeho babičkou, mamkou, malou ségrou a bráchou na bowling a oběd. Byla to taková oslava k jeho a bráchovým narozeninám. NO, oni jsou totiž dvojčata! :-D
Skvěle jsme si zahráli a taky se pořádně nadlábli. Cesta domů mi byla lehce osudná. Nejdříve jsem si dala jednu zmrku hned u východu z restaurace (vanilka, čokoláda - to snad mají všude!! začínám být na tuto kombinaci silně alergická :-/) a jakmile jsem ji dojídala, tak jsme narazili na stánek, kde měli příchutě červený meloun a zelené jablko. Tomu se zkrátka nedalo odolat :-D Takže jsem se ládovala už druhou. Málem jsem praskla..
Jelikož bylo krásně, tak jsem ho taky ukecala, ať chvíli jen tak odpočíváme venku. Ale jelikož byly po ruce rakety na badmington, tak jsme začali hrát. Měli jste ho vidět, jak ho ta hra chytla!! To jsem fakt nečekala :-D
Ovšem největším uměním bylo dostat ho na koupák. Ale můžu slavit triumf, povedlo se mi to!! *yahoo* Takže jsem se už konečně letos i vykoupala..
No a po návratu zpátky nás ještě čekala velká večeře, protože jeho rodiče se rozhodli grilovat. Ještě teď to cítím jako obří kámen v žaludku. Tohle nejspíš budu trávit ještě další den..
Zítra se chystáme ještě na jeden bazén, tomu už se Honzík nevyhne :-D

A teď k tomu songu: viděli jste nejnovější Piráty z Karibiku? S Honzou jsme na nich byli hned nějak po premiéře. Kamarádka na facebooku zrovna včera dávala jedno zajímavé video, které mě docela rozesmálo. Písnička samotná se mi ale celkem líbí. Tak si ji užijte taky :-) 

Krásný víkend :-)

Komentáře

  1. To znám :D vždycky když grilujeme, tak se strašně přejím :D
    A ta písnička je super, jak to, že jsem jí doteď neznala?! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, pořádně nabitý program! To muselo být perfektní! =D Tohle já naprosto dobře znám - zmrzlině neodolám nikdy! =D
    Ta písnička je dobrá! A ten klip! =D =D Hrozně jsem se smála! Ale Piráty jsem ještě neviděla (teda ty nový), snad časem. =) Jak jsem na to koukala, ti chlápci mi přišli povědomí a pak mě napadlo, že to jsou ti samí, co spolu s Akonem zpívali I just had sex. Taky drsná písnička. =D

    OdpovědětVymazat
  3. jj, přesně ti! :-D taky mi to došlo až opožděně :-D ale Bolton v tom klipu nemá chybu §

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za každý Váš komentář!

Populární příspěvky z tohoto blogu

jacketo.cz

Ahoj!  Jak už jste si zřejmě všimli, došlo tady k několika změnám a nejsou poslední. Tou hlavní a zásadní změnou byl název blogu. Po letech jsem se vrátila ke své přezdívce, kterou jsem vymyslela při prvním kontaktu se světem internetu a dodnes ho na různých portálech a stránkách používám. Odteď mě tak můžete všude nalézt jako  jacketo . Spolu s názvem jsem spojila další změnu, a to adresy blogu, takže nyní se ke mně dostanete přes doménu  .cz , ale nebojte, i starý odkaz vás sem nasměruje :-) Jestli se ptáte, proč jsem název blogu změnila, je to hlavně proto, že s touto přezdívkou jsem spojena již okolo deseti let a vyjadřuje mou osobnost. Takže jsem si říkala, že na co mít jiný název, když mě stejně nevystihuje, zatímco jacketo jsem prostě já. A jak přezdívka vznikla? Vyrostla jsem kromě spousty jiných seriálů také na SG-1, takže zasvěcenci nejspíše pochopí. S dvěma 'll! Díky a doufám, že se vám bude u mě stále líbit :-)

You belong to me!

Ahoj! Zrovna minulý týden se na instagramu objevila krátká ukázka z nového songu Bryana Adamse. A co víc, v půlce října vyjde nové album! Oh yeah!!  A jelikož pilotní song je již venku na youtube, užijte si ho se mnou! Krásný večer :-)

Nicholas Winton (1909-2015)

Dnes se na internetu objevila smutná zpráva, a to o úmrtí sira Nicholase Wintona.  Pro ty z vás, kdo nevědí, o koho jde, jedná se o bývalého britského obchodníka, který těsně před 2. světovou válkou pomocí vlakových transportů směřujících do Velké Británie zachránil z předválečného Československa na 669 dětí, převážně židovského původu. Nebýt tohoto skutku, většina z nich by skončila v koncentračních táborech a zřejmě nevyhnutelně i v plynových komorách. Díky tomuto muži (a také jeho dalším spolupracovníkům, jež však nejsou tak známí jako sir Nicholas) tak tyto děti nepotkal stejný osud jako jejich rodiče.  Více si o siru Nicholasovi můžete přečíst na wikipedii  a mnoha dalších zdrojích. A proč že mě tento muž zaujal? Když jsem byla na gymnáziu, poslali nás tehdy učitelé do kina a pustili nám dokument slovenského režiséra Mateje Mináče Nicholas Winton - Síla lidskosti . Tento dokument je velmi dobře zpracovaný a záběry z jiného pořadu stanice CBS, kde se sir Nicholas po mnoha le